kubra76 kixlar bebegim 14 gunluk Doktor nurse hurveys Tavsiye etti fakat nasıl kullanacağımı tam olarak anlayamadım günde kaç defa kullanıyorsunuz ya da bu gaz ilacini kullanan var mı?
Esmaky kubra76 gunde bir kere 5 damla diyolrlar genellkle doktorlrda eczende bnde baska bitksel bir marka kullnyorm suanda memnunm
Handebl kubra76 hergün aynı saatte vermeye özen göster alarm kur canım yoksa faydasını görmüyorsun ben hep aynı saatte veriyorum artık doktorum öyle dedi çok şükür yeni faydasını görmeye başladım
LtfyeAsaf kubra76 bende aynı gaz ilacını kullamıyorum günde 2 defa 10 damla damlatıyorum ama bazı günler vermiyorum
Esmaky Miranim biogaia kullnyrdm ama ck fazla ise yaramadi ama bu zincodan suanda memnunum gazni rahatlkla cikariyor kakasnda yapiyor rahatlkla
Esmaky kubra76 1 ay 3 gunlk zinco diye bir btksel gaz damlasi daha dun aldm ama suanda memnunum bunu almdn once hc gazni cikaramiyordu dunden beri kullnyorm
Miranim Esmaky evet zincoyuda cok tavsiye eden var ama kullanmadm hic nurse harveys iyi geldigi icin onda kaldm biogaia metsil filan bizdede hic yaramadi