sare21 kızlar 4 aylik kızımda çoklu besin alerjisi çıktı. sut sut ürünleri buğday pirinç daha bir sürü ekmek yiyemiyorum benim gibi olan anneler nasil beslendiği ve şuan hangi durumdasınız, lütfen yardim
Rikaa sare21 biz mecburen sutu kestik mamaya gectik doktor onerisiyle. Yedigim muzdan kayisiya kadar alerji yapmaya baslamisti bebegimde. Yiyebilceginiz tek besin patates havuc. Sogan sarimsak hatta cogu sebze meyve dahi alerji yapiyor coklu gida alerjisi olan bebislerde. Bizde ne yersem yiyim alerji yapmisti. 7 aylik olduk ek gida doneminde de hala elma havuc patatesten ilerdine gecemiyoruz tum her sey nerdeyse alerji yapiyor dokuntu kanli kaka vs yapiyor. Kuzu eti cektirdim yesin de kuvvetlensin diye. Suan alerji ilacina basladik zatiden verdi doktor. Ona bile cok agir tepki verdi.
Aygldgnc Rikaa eğer bağırsak tepkiliyse biz probiyotik kullandık oda çok iyi geldi doktorunuza danışın önerirse tabiki
Rikaa Japon zaditeni son 2 gundur kullaniyoruz cok sukur o bir sey yapmadi. Cilek oldugunu bilmiyordum hemen bir doktoruma yaziyim
Japon Rikaa çoklu besin alerjili bebeklerde genelde allerset damla kullanılır. İçerisinde hiç bir aroma/esans yok.
Japon sare21 nelere alerjisi yok kesin bilgi var mı elinde? Bizim bir sürü şeye var olmayanları saymak daha basit. Kuzu eti mısır pirinç soğan sarımsak havuç.Ekmek gibi değilde yine de katı bi alternatif olarak mısır unuyla kek yapıyorum. Tamamen göz kararı mısır unu pirinç unu su içine havuç ve soğan rendeliyorum birazda zeytinyağı. Ver fırına. Hem anne hem yiyebilecek bebek için çok iyi bi atıştırmalık. Unların içerisinde eser miktarda ürün olmamasına ve glutensiz olmasına dikkat ediyorum. Gluten hassasiyetimiz yok ama buğday proteini olduğundan dolayı şimdilik glutende yok beslenmemizde.
Japon sare21 ege markasının migroslarda ekmeği var. İçinde mısır unu pirinç unu patates ve tapyoka nişastası var. Eğer bunlara alerjiniz yoksa çok iyi bi ekmek alternatifi. Hele ki kızartınca süper oluyor.
sare21 Angels doktor yiyebileceğim şeylerden oluşan bi liste versi onlarında geneli yeşillik. çoğu şey kesin olarak alerjik ama diğerlerini tedbir amaçlı kestik. misir unu da risk olabilir die az tüket dedi karabugday unundan ekmek yap dedi ama oda bi türlü olmuyo içi heo çiğ kalıyor ve acı bi tadı var