Nehir2021 Kızlar 3 ay 10 günlük bebeğim kendime çok zaman ayıramadım bu zamana kadar inanın saçıma başıma bakamadım bir değişiklik olsun istiyor insan buna çok ihtiyacım var saçıma ombre yaptırsam sorun olur mu kimileri boyatma diyor kimileri boyattığını sorun olmadığını söylüyor ne yapacağımı bilemedim psikolojik olarak da iyi hissetmeye ihtiyacım var ama bebeğim daha önemli tabi bilemedim doktor da boyat boyatma senin kararın kesin süte geçer diye tanı yok diyor aranızda boyatan oldu mu fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim 🙏🏻😌
Eymencvk Nehir2021 ombre tarzı birşey yaptırın bence ben öyle yaptım gercekten biraz bakıma ihtiysc var 😌
aleyyy Nehir2021 bizde 3 ay 13 günlüğüz bende omre yaptırmak istiyorum 😌 resmen güneşte durmaya utanıyorum herkes kötü değil desene saçımın rengi psikolojimi bozuyor neyse ben doktora danıştım bi 6 ay önermedi bana süte geçiyor diye bişey diyemem dedi bu konu da çok karışık düşünceler var dedi ama sonuçta kimyasal ve neredeyse 2 gün o koku gitmiyor dedi saçtan bebek kokudan rahatsız olup memeyi reddedebilir dedi bende aman dedim bekliyim bari 3 ay daha
dlkcnblt Nehir2021 bende boya aldım kararsız kaldım bekliyo evde .bi yazı okudum deriden emilince süte geçermiş kanserojen maddeler varmış şimdi bişey olmasa bile uzun vadede bebek yetişkin olınca çıkabilirmiş risk alamadım ama diplerine fazla sürmeden boyatılabilir dendi.kızın biride şey yazmış saçımı boyadım ertesi gün saç rengimi bebeğimn çişinde gördüm çok pişmanım demiş ay bilemedim
Nehir2021 Eymencvk aynen öyle bakım yapınca mutlu oluyorsun yansıyor yani şimdi kötü hissediyorum kendimi değişiklik yapmak istiyorum yani bakalım bebeğimi de riske atmak istemiyorum bir yandan ne yapacağımı şaşırdım bilemedim
Nehir2021 aleyyy anladım canım doğru bana da doktor kesin tanı yok yaptırabilirsin demişti ama bilemedim işte yine etraftan duyduklarım konusunda tereddütte kaldım 🤷♀️
aleyyy Nehir2021 bebeklerimizden değerli değil ya bekleyiverelim birazcık aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum sürekli eşime çirkinleştim saçlarıma bak iğrenç gözüyor diyorum ama eşim motive ediyor beni 🥰 biz anneyiz her halimize güzeliz bence göbeğimizle dibi gelmiş saçımızla uykusuz gözlerimizle 😂😂
Nehir2021 aleyyy 🤣🤣🤣 orası ayrı tabi eşlerimiz sağolsun destekler her konuda ama kendimiz işte motive olmak açısından psikolojikmen iyi hissetmek için 🙈 yoksa minnoşların bir gülüşüne her şey değer yani canım sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah
Nehir2021 dlkcnblt bende bekleyeceğim ya yok en azından ek gıdaya geçtiğinde boyatayım şimdi riske atmayım kıyamam kuzuma
ozgeefem Nehir2021 kuzum bende okadar çok istedim ki ama doktorum bilimsel tanı yok evet boyatan anneler de var bişey olmuyo diyolar ama nereden biliyolar şimdi olmuyosa bile belki ileriki dönemlerde olabilir riske atmaya gerek yok demişti benimde çevremdekiler boyatmıştı hatta ama ben riske atamadım en nihayetinde kimyasal kimi süte geçiyo kimi geçmiyo demişti. Bende bekledim boyatmadım ama oğlum zar zor emiyodu 6 ayına kadar zor emzirdim en azından ilk 6 ay anne sütü alsın dedim şimdi bıraktığı için bende daha yeni boyattım
Nehir2021 ozgeefem anladım canım bende 6. Aya kadar bekleyim diyorum riske atmayım hiç teşekkür ediyorum 🙏🏻
Miniminimini Nehir2021 bana da doktorum boyatmak dedi 6 ay sonra gibisinden bende sizin gibi değişiklik istiyorum ama bebeğim daha önemli deyip durdum beyazlarim cok fazla aynaya bakınca kötü hissediyorum ama napim
Nehir2021 Miniminimini evet işte kötü hissetmek durum zaten ama haklısın bebeklerimiz daha önemli Allah korusun kendimi affedemem ben bişe olsa
SeraAslan Bende doktoruma sordum, boyatma dedi, sadece kına yakabilrsn istersen dedi. Bende kendimi bu saçla iyi hissetmiyorum ama mecbur bekleyeceğim bebeğimi riske atamam.
Karas Nehir2021 bilmiyorum bana kimse öyle bir uyarıda bulunmadı çevremde de herkes böyle yapıyor ki araştırmıştımda zaten