Dogabebekkk Kızlar Muğla’da 9 aylık bebekle tatile gitmek istiyoruz nereyi tavsiye edersiniz gidip memnun kaldığınız bir otel var mı aşırı yüksek fiyatlı olmayacak ama
GokturkAlp Dogabebekkk ets den yada ona benzer sitelerden, istediğiniz filtreyi uygulayıp otel bakabilirsiniz. Giden müşteriler tarafından yıldız veriliyor ve yorumlar yapılıyor o sitelerde. Bence daha sağlıklı olur.
ikibalannesi2 Dogabebekkk Dalaman’da Hilton sarıgerme’ye gittik 2 kez çocuklar için inanılmaz rahat bu sene de düşündük ama fiyatları feci şekilde uçmuş eğer bütçeniz elveriyorsa kesinlikle gidin bana duacı olursunuz 🥰
thecatcherintherye Dogabebekkk biz beş aylık kızımla Selimiye Green Butik otele gittik. Gerçekten çocuk dostu bir otel. Denize iki adım. Restoranında otururken bebeğiniz odada uyuyabilir ve kontrol edebilirsiniz. Çünkü tüm odalar yürüme mesafesi. ( özelikle alt kattan tutarsanız)
Eise ikibalannesi2 o otelde bir çocuğun saçı havuz motoruna takılmıştı ve ölmüştü. Asla unutamıyorum bu haberi
Keremikonunannesi Dogabebekkk Selimiye begonvila otel. Kendi sahili ve iskelesi de var, su zaten mükemmel. Özellikle alt kattaki, bahçedeki odaları hemen denizin dibinde. Bebekle en rahat tatiliniz olur ve resmen bagımlılık yapar :)
Keremikonunannesi Dogabebekkk Yok BEGOVİNA SELİMİYE Dikkat etmemişim otomatik düzeltme yapmış sanırım tlf, yanlış yazılmış ilk mesajda, şimdi siz yazınca farkettim :)
Eise Dogabebekkk biz Marmaris’te tui grand azurda kaldık harika değildi ama güzeldi . sarıgermede daha iyi otellerde kaldık ama orada deniz çok dalgalı bebeğe uygun değil
ikibalannesi2 Eise Bahsettiğiniz haberi biliyorum, farklı bir oteldi orası, karıştırıyotsunuz galiba ☺️
Eise ikibalannesi2 hayır karıştırmıyorum haberleri hala duruyor , ne yazık ki otel kendi ismini sildirmiş haberlerden ,lüks bir otel diye geçiyor sadece… ekşi sözlükte otelin adı da duruyor