Gokaysaadetokan Oglum bi kaç gündür isilik oldu kolları boyun altı felan Sadece atlet ve beziyle geziyor ne kullandıysam geçmedi varmı denediğiniz yontem nasıl gecer bu 😞
mucizemmm_ Gokaysaadetokan oglum kuçagimda gezdiği için bende olmusdum çok kotu kaşiniyordum ikimizede pudra suruyordum elimle heryerine soğukluk hissi veriyordu kaşanmiyordu ve zamanla geçiriyor
Rabia_deren Gokaysaadetokan 1 hafta öncesine kadar benim kızımda çok kötü isilik oldu üstünde kaşıyıp paramparça etti heryerini. Sağlık ocağına gittim kaşıntı kremi ve şurup verdiler geçirdi hemen.
Su1 Gokaysaadetokan ben bebek pudrası kullanıyorum birde günde 3 defa ılık suyla yıkıyorum hergün havalar çok sıcak malasef terledikçe pudralıyorum baya baya hafiflettim
kaymakliekmekkadayifi Su1 hangi pudrayi kullaniyorsunuz ve heryerine kullaniliyor mu ? Bende her gun yikamama ragmen cocugu her yani isilik oldu
Asel_sahra Gokaysaadetokan @ oykumoms pudra cok zararli netten bakin isterseniz gözenekleri kapatip akciger kanserine kadr yol aciormus
Gokaysaadetokan nurelem çok terleyen bir bebek bende krem felan kullandım geçirmedi Bakalım inşallah kısa zamanda gecer
bahar95 Gokaysaadetokan kalmason diye losyon varmış bebeğimde isilik oldu yüzünde daha çok eczaneci o losyonu verdi acaba duyan kullanan var mı
Su1 kaymakliekmekkadayifi johnson’s baby onu kullanıyorum doğduğundan ver her yerine boynuna ensesine koltuk altına zararlı diyorlar ama doktorum önerdi bana
Zuleyha55 Gokaysaadetokan benim de kızım isilik olmuştu her gün duş aldırıyorum hemen geçti 1 gün aldırmasam hemen isilik oluyor