Ceylansmcnn Kızlarr oğlumun çok güzel uykusu vardı 9 da yatar gece bir kere kalkardı sabaha kadar uyurdu şimdi 15361773 kere uyanıyor çığlık çığlığa hemde sebebi ne olabilir 😔 6 ay 6 günlük bu arada
Drsn33 Ceylansmcnn aynı sorun benim oğlumda da var güzel uyuyan çocuk uyumuyor ve hiç durmuyoruz mız mız huysuz
bebekzeynep Ceylansmcnn 6.ayda çok fena bir atak benim kızımda atlatmstı canım ama sık uyanyr olması diş belirtisidir olabilir
semaahmet Ceylansmcnn 8 aylık gayet iyidir ta ki üst dişler çıkana kadar dört tane birden çıkartana kadar uykular haram oldu
Ceylansmcnn Drsn33 evet sürekli ağlamaklı geri geri atıyor kendini hiç bişey anlamadım birde çalışıyorum geceleri o kadar uyanıyor ki dayanamıyorum artık 😔
unvrn benim kızımda 6 aylık gazı gecmisti gece bir kez uyanıyodu suan cıglıklarla kalkıyoruz ben gaz geri geldi sanmıstım ama burda bekliyim..
Ceylansmcnn Gizemkapl evet atak haftasında görünüyo ama 28 gün oluyormuş bitmesine 3 gün var ama sadece 1 haftadir böyle
Melek030 Ceylansmcnn aynıyız geri geri atıyor kendini uyumuyor ek gidaya başladım ben ondan oldu bence gaz yaptı ek gıda
Ceylansmcnn Melek030 Bilmiyorum bizim ek gıdadan değil biraz erken başladım çünkü ek gıdaya şimdiye kadar hiç bi sıkıntı yoktu başka bebek gelmiş resmen
Ceylansmcnn bebekzeynep Alt iki dişi çıktı hiç böyle olmamıştı üstler daha mı zor acaba anlamadım hiç bişey
bebekzeynep Ceylansmcnn evet üstler biraz daha zorluyor canm bizde altlar çıkarken hiç anlamamştk bile
Ceylansmcnn semaahmet Hadi yaaa ilk dişlerde hiç bişey anlamamıştım baktım beyaz beyaz bişeyler geliyor ama bunlar zor olucak demek ki 🥲
semaahmet Ceylansmcnn vallahi kuzum altlarda hiç bişey anlamadım ama üstler mafetti bizi halada cikiyo anlamadım gitti