Songena19 16aylık bebeğimin burnu akıyor gecede tıkanıyor nasıl geçirebilirim acaba ya doğal bir yöntem var mı acaba
2020arel Songena19 Songena19 9 aylık bebeğim aynı sorun bizde de var gün içinde serum fizyolojiyle bol bol açmak lazım. Bide doktor bize iliadin diye burun spreyi vermişti onu kullanıyoruz
deryata Songena19 bol bol serum fizyolojik ile açmanız ve burnunu çekmeniz gerekiyor. ılık duş da iyi gelir. geçmiş olsun
1lina1anne Songena19 merhaba benimde bebegim 16 aylik sogani ortadan ikiye bolup icine karanfil taktim 10 adet falan iki gece yaptim sabaha kadar bas ucunda durdu 2 gun sonra ne tikaniklik ne akinti kalmadi gunduzde dusta temizledim hep
Songena19 1lina1anne biraz önce yastıkla yatırayım dedim ama sürekli döndüğü için yatakta yatmadı yastıkta maalesef
Hsrtgndz Songena19 udi hindi yağı damlatabilirsin sabah akşam birer damla birde serum fizyolojik ile siringayla çek temizle
Aysima012 Serum fısfıs bence gereksiz ben oğlumun burnuna 3 gece vikis sürdüm ardından pompayla temizledim bazen pompaya gelmiyordu bende tel tokayla temizliyorum burnunu hergün duşunu aldırıyorum sonra aynı şekil de devam ettim çok iyi geldi
Begum26 Aysima012 viks zararlı diyor doktorlar ciğerlere yapışıyor tabi siz bilirsiniz ama kullanmayın bize doktorumuz bile demişti.Çünkü benim oğlumda grip şu an burnu tıkalı çekiyorum sadece
Aselyam Sarımsağı rendeleyip zeytinyağında 2 saat bekletin.sonra o karışımı gece yatarken ayaklarının altına sürüp çorap giydirin.3 akşam yapın.ne öksürük kalıyor ne hırıltı
Songena19 Begum26 doktorumuz prospan şurup vermişti daha öncede olmuştu onu kullanınca geçmişti hafif öksürükte vardı o zaman
DuruAlcin Songena19 izotonik su ile 2-3 saatte bir açın.rahatlatacaktır. kızım 15 gün önce soğuk algınlığı geçirdi burnu tıkalıydı sürekli izotonik su ile açıyordum rahatlıyordu.