Saresi Merhabalar, herkese iyi bayramlar 🌸 5 aylık kızım var ☺️ Havalar çok sıcak biliyorsunuz ki ve kızım çooookkk fazla terliyor. Çiş miktarı azaldı. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Annecik60 Saresi benim oğlum 7 aylık aynı problemi yaşıyoruz bir kaç gündür çok sıcak olduğu için herhalde bende endişe ettim çok azaldı gece bile yapmıyor ayrıca su içtiği halde ama çok fazla terliyor herhalde o şekilde atiyo
Gsyasmin1905 Terlediği için vücuttaki su gidiyor ondan azalıyor gece serin olduğunda arttığını görürsünüz
Saresi Ayyss-05 ben de su vermeye başladım susuz kalmasın diye üç gündür su veriyorum, bizim de rengi koyu 😐
Ayyss-05 Saresi bnde sadece anne sütü yeterli diye düşünüyordm ama kızım emmiyor çok fazla memeyi reddediyor bu dönemde bi doktordan dinlemştm eğer çiş rengi çok koyuysa su verebilirsnz diyordu ona göre verdm bnde
Saresi Ayyss-05 biz meme reddini yeni atlattık. Ben de çok yerde gördüm havalar çok sıcak olduğu için susuz kalmasından iyidir diye düşünüyorum, inşallah yanlış düşünmüyorumdur😂
Saresi Prlkcansu sizi yanlış yönlendirmek istemem asla içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın🌸 ben su biberonuyla uykuda veriyorum, uyanıkken öğürüyor.
Saresi Ayyss-05 ben de öyle düşünerek ve hatta 4.ayda bile ek gıdaya başlayanlar var diyerek içimi rahatlatıyorum 😂😂😂
Saresi Annecik60 ben de öyle düşünüyorum. Havalar çok aşırı sıcak. İnşallah başka bir sorun değildir 🙏🏻
Saresi -gzgl daha çok yeni verdim ilk gün neredeyse hiç içmedi dün biraz içti sabah ilk çişi düzgündü gün boyu hiç vermedim yine sarardı tekrar verdim ben de