Sibelaslan Çişli bez sayımız bugün sadece 3 e düştü iştahında azaldı sıcaktan kı acaba varmı böyle olan zorla emiyo hiç böyle değildi
balyanakannesiiiii Sibelaslan aynı durum bizde de var anlamıyorum neden emmek istiyor ama emmiyor da bizde 2 ay 24 günlüğüz 🤭
elifineylulu Sibelaslan olabilir canım vücudunu da susuz bırakma havalar çok sıcak çay kaşığıyla su ver günde 2-3 kere 2-3 çay kaşığı kadar
Mustafa_asaf Sibelaslan bizdede ayni durum 3.5 ayligiz dun gece bu gün gece bezi kupkuruydu cok korktuk panikledim iki gündür aklim hep ondaydi sonra bebisler terlede atabiliyomus normal bir durummus bu gecede bakicam bakalim🥺🥺
BaharDurum Sibelaslan 3,5 aylık kızım var aynı durumdayım sıcaklara bağlıyorum inşallah sıcaktandır pazartesi doktor kontrolü var doktoruna soracağım
Sibelaslan balyanakannesiiiii bizde bügün 2 ay 29 günlüğüz sıcaklara bağlıyorum hiç byle değildi bugünle iki gün oldu kakada yapmıyoruz
Sibelaslan balyanakannesiiiii yok sadece anne sütü sağlıklıda gidiyo du kilosu falan doktor böyle devam dedi
balyanakannesiiiii Sibelaslan aynen bende anne sütü mama vermiyorum o yüzden su da vermeyi doğru bulmuyorum acaba sütüm mü yetmiyor diyorum bazen resmen memede kriz geçiriyor
Sibelaslan Mustafa_asaf oooh sadece bizde sandım aklım çıktı zırtbırt herşey için doktora da gitmek istemiyorum ortalık daha normal olmadı diye
Vuslat23 Ter ile atıyo korkmayın kılo gelişim ıyı ıse sorun yok, benımde 3 ay 8 gınluk su mecburen verıyom once kasık ıle az az dı şimdi mını bıberonda o zaten içecegı kadarı bılıyo gunde 3 4 kez verıyom bezıde duzene gırdı
Beycaamommy Yattığı odanın dercesi en en fazla 28 olmalı üstü bebeği terletir iştahı da azalabilir vücudu susuz kalır klima kullanın
Egehan123 Sibelaslan bizimde ayni bende diyorum acaba beslenemiyor mu kendi kendime paniğim günde 3 bez önceden 5 tane oluyordu 3,5 aylık Benin bebeğimde
emirinannesi17 Sibelaslan 3 ay 4 günlük çok sıcak havalar ya ondan benimkide mamasını içmiyor ittirip duruyor diliyle