Balkiz1403 Kizlar benim 1 aylık kizim var burnunun altinda ve ust kisminda kirmizi leke var gül diye bilinen daha sonrasinda geciyor mu bu sekilde bisey olup sonradan gecti mi bebeklerinzde
Kucukadam19 Balkiz1403 benim de oğlumun bar burnun da alt kısmında bide iki kaşının arasında inşallah kalmaz kızımjb iki kaşının arasıbda vardı geçti çok hafif kaldı ama belli olmuyor oğlum daha 3 aylık inşallah hiç biri kalmazz
Sare_mina Balkiz1403 hemanjiom bu. Somon lekesi en çabuk gecenıdır. Merak etmeyin gececek. Bnm kızımdada gozkapsgında vardı gectı
Balkiz1403 Sare_mina bu kadar cok mu kirmiziydi kizinizinkide acaba cocuk doktorumuzada sordum 2 yasina kadar gecebilirde buyuyebilirde dedi 😢
Selma42 Sare_mina ne kadarlikken gecti. Bizimde var göz kapaklarında kızarıklık. Bazen soluyor bazen belirginleşiyor
Aselberin Sare_mina siz nereden öğrendin iz benimde kızımın alnında var 3 aylık oldu ama hala geçmedi
Mom981 Sare_mina benim kızımında kafasının arkasında kırmızı nokta nokta var fındık büyüklüğünde kabartılı değil leke gibi ama kırmızı sürekli orda
Sare_mina Balkiz1403 doktorlar verilere göre konusuyor. Bnm kızımın kıpkırmızıydı. 3 ay sonra kayboldu
Sare_mina Aselberin bnm kızımın vardı. Doğduğunda. 3 ay sonra kayboldu. Hemanjıom çeşitlerinden somon lekesıydı