Papatyam24 Merhaba kızlar kızım 8 aylık 1 hafta öncesine kadar düzenli yemeklerini yiyodu ama 1 haftadır hem uykuları maf oldu hemde ağzını kitliyo hiçbirşey yemiyor atakmı dişmi anlamadım bu arada hala dişimiz yok uykuları 2 ye düşürdüm o mu yaptı acaba 🤔
Ebubekirim-61 Papatyam24 oyyy anam bu yememe davası bana resmen 11 ay değil 11 yıldır bebe bakıyırmuşum gibi geldi hayır her çeşit yemeğe veya ara öğüne nasıl bu denli tepki verilebilir anlamış değilim Dr.artık infatrini mama başladı bakalım ne olacak sonuç
Papatyam24 Ebubekirim-61 yaa benimki de ne yapsam yok kesinlikle karnı aç olduğundan gece de uyumuyo memeyi bile zorla veriyom mama veriyorum hipp organik mama ama asla yemiyor
Ebubekirim-61 Papatyam24 ama şu gerçeği biliyorum bu yüzden içinizi az da olsa rahatlatıyım en fazla 1 yada 2 hafta sürüyo bu iştahsızlık genelde böyle oluyor normale dönüyor sonra fakat benim sorunum hep böyle benim bebeğim az yer yediği zamanda
Ebubekirim-61 Papatyam24 ama şu gerçeği biliyorum bu yüzden içinizi az da olsa rahatlatıyım en fazla 1 yada 2 hafta sürüyo bu iştahsızlık genelde böyle oluyor normale dönüyor sonra fakat benim sorunum hep böyle benim bebeğim az yer yediği zamanda