Burcinn3 Merhaba anneler bu sıcak ve nemli havada çocuğum sıcaktan bunalmasın diye odamızda vantilatör ile yaşıyoruz resmen yoksa çok terliyor ve o daha büyük sıkıntı biliyorsunuz ki sizce bir zararı var mıdır vantilatörün ?
Egelim Burcinn3 Direkt üstüne vurmazsa bir problem olacağını düşünmüyorum ama vantilatör de direkt vurmazsa ha var ha yok arası oluyor. İmkan varsa klima en iyisi.
Purposeless Burcinn3 Biz kullanıyoruz en düşük derecede dönerek hava vuruyor kızım 29 aylık bişey olmadı
coraplarheptek Burcinn3 evim full güneş alıyor bebeğimde 2.5 aylık haliyle kucaktada çok durmak istiyor o yüzden açıyorum ama onun karnına muslin örtü örtüyorum sadece bu zamana kadar bişey olmadı diğer türlü oda çok terliyor
supermom11 Burcinn3 kızım 3 aylık neredeyse sabaha kadar vantilatör ile uyuyoruz dönerek en düşük ayarda çalışıyor. Direk başına vurmaması için başının olduğu tarafı cibindirik ile kapatıyorum vücuduna geliyor. Bir de uyumadan önce burnuna yağlı nemlendirici damla sıkıyorum kurumasın diye. Şükür Bi sıkıntı yaşamadık
[silindi] Burcinn3 bende bugün aldım annem al bişey olmaz dedi terli olmasın duş alınca da açma bişey olmaz dedi ablam kardeşim hep kullandık dediler bende aldım o yüzden ev yanıyor sıcaktan 31.3 dereceydi evin içi
squirtle Burcinn3 ben en düşük ayarda döndürerek kullanıyorum sıcaktan biz uyuyamıyorz oğlum nasıl uyusun o şekilde rahatladık biraz
Hygge Burcinn3 Ben oğlumun odasının kapısına koyuyorum. Odayı serinletiyor bayağı, vantilatör olmadan bildiğin ıpıslak uyanıyor yarım saatte bir. Direkt üstüne gelmeyecek şekilde ayalayıp kullanabilirsiniz bence 🥰
Ce_Ce Burcinn3 bizim burasıda çok nemli ve sıcak vantilatör gece gündüz açık bebeğim 1,5 yaşında çok şükür birşey olmadı gece yatarken sadece midesinin üstünü ince bir çarşafla örtüyorum