Deniz- Merhaba hanımlar, bir süredir iki buçuk aylık kızım için dönence bakıyorum. Fakat park yatak kullanıyoruz. Her dönence park yatağa uyumlu olmuyormuş. Sizin deneyimleyip memnun kaldığınız modeller var mıdır acaba?
Tobby19 Deniz- merhaba ben de bir dönem dönence arayışındaydım sonrasında dönencelerin bebekler üzerindeki olumsuzluklarını okuyunca vazgeçtim, belki dikkatinizden kaçmıştır bu konu söyleyim dedim😊
sheesyelllow Deniz- chicconun büyülü yildizlar donencesini aldım çok sevdi oğlum ne gibi zararı var ki donencenin 🤷🤷
Deniz- Arkadaş bahsedince biraz bakabildim. Dönence fazla dikkat çekici olduğu için diğer uyaranlara tepki veremeyebiliyormuş bebekler. Ayşe önerin sitesinde okudum. günde yarım saati aşması önerilmiyor. Şimdilik görebildiğim bu.
ikizlerinannesi2985 Deniz- bizim çok yakın bi doktor tanıdığımız çocuk psikiyatristi, doktor yanii. o da bana dönence önermişti. görsel uyaran için kıymetli demişti
homosapiens Deniz- çok faydalı göz kasları içinde zaten bebek yani saatlerce ilgilenemez bizim de var her gün açmıyorum bi işim olduğunda biraz oyalansın diye açıyorum pür dikkat izlemiyor zaten müziğiyle felan oyalanıyor
homosapiens ikizlerinannesi2985 bana hediye geldi baya da oldu takalı kutusunuda attım markasını hiç bilmiyorum