ayseyilmaz6161 Kızlar yaşadığımız yer 45 46 derece oğlum iki aylık. Günde birkaç çay kaşığı su veriyorum. Zararlı mı zararsız mı anlayamadım. Bu zamana kadar su verip de zararını gören var mı? Bebeği hasta olan falan var mı?
Kevseryldz ayseyilmaz6161 2 aylık bebeğime günde 30-60 cc arası veriyorum ne zararı olabilir ki. Kakasını bile daha rahat yapıyor
Mom05273 Bu aylarda kesinlkle vermem diyen ben bile vermeye başladım çişleri azaldı çok terlemeye başladı günde 3 çay kaşığı veryorum aralıklı olarak hepsini bir değil
ayseyilmaz6161 Mom05273 aynen canım ben de asla vermem gerek yok diyordum ama acıdım çocuğa resmen biz bile litre litre su içiyoruz. Ben de o şekilde gün içinde ara ara veriyorum içim rahat etmiyor😊
ayseyilmaz6161 Kevseryldz evet benimki de öyle o içince ben rahatlıyorum ferahlıyorum resmen😂 ne biliyim canım bazı postlarda su vermeyin falan diyolar hani bi zararını mı gördüler duydular da ondan mı acaba dedim. Kesin surette reddedenler olduğu için tereddüt ettim. Acaba zararını gören var mıdır diye