2lokum_moms bburcu Allah razı olsun sizden artık videolarını izleyemiyorum zaten ağlamaktan helak oldum inşallah tez vakitte iyileşir Arel bebek
Henakiz Babyluna ben de “Allah anasına babasına bağışlasın” yazacaktım ama babası yaşıyor mu emin olamadım. Herkes anneden bahsediyor çünkü.
Vildan2334 Henakiz Babyluna Babasi maalesef yaninda olmamayi tercih etmis o yuzden annesi tek basina mucadele ediyor zaten Arel’imiz de annesine aşık bi bebek bakışlarıyla gülümsemesiyle… Allah yavrumuzu annesine ve bizim gibi sevenlere bağışlasın.
Newmom2020 Solocann ben de buradaki postta görüp yardım etmiştim üstte kalsın diye yazıyorum doğrudan insta sayfasına dekont göndermiştim, inşllh sesi duyulur inşllh iyileşir
Henakiz Vildan2334 yaa ciddi misiniz? Ne diyeceğimi bilemiyorum… Allah yardımcısı olsun miniğin. Ümidimiz de inancımız da sonsuz. 🙏🏻
Vildan2334 Henakiz diyecek bisey bulamiyor insan aynen ama Arel cok güçlü inşallah ilacini alacagi günleri de göreceğiz eskisi gibi güldüğü günleri de 🙏
MelteMerve Rabbim Arelimizi basta annesine sonra bize bagislasin insallah az cok demeyelim yardim edelim en azindan herkese duyuralim lütfenn
Mummytubi 2lokum_moms sizden görüp yardım yaptım, Rabbim acil şifalar versin insallah istenilen rakama ulasılır 🙏
Sedaates16 2lokum_moms Daha öncede göndermiştim şimdi tekrar ufakta olsa gönderdim Allah in izniyle tedavisini olabilir inşallah 🙏🙏 Rabbim Arel e sağlık annesine güç versin
Balbebek_Egemen 2lokum_moms bende post açtım azda olsa bir miktar gönderdim inşallah hemen toplanır para
Vildan2334 Babyluna lütfen evladinizi da düşünün ben cok bakip cok boğuldum psikolojim bozuldu Arel dışında biraz daha uzakta durmaya karar verdim