_Nehirim_ Kızlar bunu yaptıran varmı nasıl oluyor 40 ucururken düşünüyorum 🥰🤲inşallah ama nasıl oluyor
Deletedmom27337 _Nehirim_ ben yaptırdım içinde 20-25 dk yüzdü çok sevdi sonra masaj yapıldı banada öğrettiler bitti 😂 ama çok güzel fotolar çektiler
HaLe31 _Nehirim_ biz gittik 30 dkka yüzdürdük masajı gösterdiler biz kendimiz yaptık, süt banyosu da vardı gittiğimiz yerde, biz her ay dönümlerinde götürüyoruz ama eve şimdi havuz da aldık denize de sokmaya başladık bırakabiliriz de
Tugceonrdml_ _Nehirim_ ben götürmüştüm 40 ı çıkınca ankara’da yaşıyoruz herhangi bişey yapmıyorsunuz onlar zaten size hizmetlerini anlatıyor ona göre siz karar veriyorsunuz 3 aylıkken de denize havuza soktuk çok da rahat etti
Deletedmom27337 _Nehirim_ 150₺ ye gittik. Aynen ordaki arkadaş yapıyor. Nasıl masaj yapılırsa gazı falan kolay olur onlardan bahsediyor ben 6. Ayında tekrar götürcem inş 😍
_Nehirim_ HaLe31 normal banyo falan yaptırdınız mı peki eve gelince orda saçı vs heryeri yıkanıyor mu
Mom07374 _Nehirim_ biz gittik havuza girdi sonra masaj yaptılar 170 TL idi paket satalım dediler ama manasız geldi bana. Swimava havuz alacağım istediği zaman girer
DaisyMom _Nehirim_ ben kizimi iki kere goturdum cok sevdi onun sayesinde suya alisti daha banyo yaptirirken aglamiyor.Resim çekiyorlar.Bizim gittigimiz yerde konsept cekimleri yapiliyor.Gecen ay cakil tasi konseptiydi bu ay sahil plaj konsepti vardi.Suda yaklasik 20 25 dk kaldi kizim.Ne zaman yorulursa aliyoruz sudan.Suyun yarisinda suda masaj ozelligi acilip rahatlatiliyor.Sonra yoruluyor zaten.Sonrada masaj yapiliyor.Sonrada ayri bi oda da kizimi uyutuyorum o sirada bize ikramlari oluyor.Cok memnun kaliyorum.150 tl ucreti var.
_Nehirim_ DaisyMom bende sordum evet 150 TL imiş süsleme isterseniz 170 dediler ama götürmek istiyorum işte severmi durur mı içinde bilmiyorum 🤷🏼♀️
Tugceonrdml_ _Nehirim_ instagram adresini vereyim size ordan bakın isterseniz https://instagram.com/baharsbabyspa?utm_medium=copy_link
Arenilay- Canım 3 aylık benimki 140 a gittik kuzu memnun kaldım valla ben kahvemi içtim cocuk yüzdü masajını oldu hamakları var ordada mamasını yiyip küt uyudu 2 saatliğinede olsa kahvemi içip izleyip keyif yaptım kız çok ilgilendi ben aşcı kostumunu seçtim böle bişi oldu 🤭
_Nehirim_ Arenilay- oh valla ne güzel 🥰bende tereddüt ediyorum ağlarsa diye yoksa götürmek istiyorum 🥰ama çok tatlış ya 🥰maşallah