Isilay44 Bebeğim 5 aylık normalde kuru havada yaşıyoruz ama samsuna geldik ve inanılmaz nem var ben bile dayanamıyorum oğlum isilik oldu bütün vücudu ayrıca sivrisineklerde cok yedi ilac fayda etmiyor önerisi olan varmı özellikle isilik nasıl geçer 😒
Merve Isilay44 ayyy bende Samsunda annemlerdeyim şuan bu nasıl sıcak yarabbiiii. Kızımda isilik oldu 23 aylık. Şuanda evde havuzunda. Yani gün boyu su içinde.
Kalbim22 bozobeydrk hangi marka kullanıyorsunuz acaba bir de ne sıklıkta sürüyorsunuz. Her yeri isilemiş yavrumun kaç güne geçer ki
Isilay44 bozobeydrk Öyle mi onu bilmiyordum ama ilerleyince doktorumuz ilac önerdi ona başladım teşekkür ederim aklımda bulunsun 🙏🏻
Kaganalis Isilay44 ay bizde samsuna geldik esimgile ama mahfolduk. Bu nedir yarabbim. Cocuk ne uyuyor.ne emiyor.pisik isilik hepsi bir arada. Gece olsun serinlesin diye bekliyorum sadece saabh 5 gibi serinliyor birwz ozamanda bizimki uyaniyor. Herseyi şaştı bozuldu. Surekli suya sokmaya calsiiyorum kendimide cocuguda bende isilil oldum valla memelerim yapisti artik. Terli terli emzirmemk icin su kusu olduk. Ama bugun bayram gelendi gidendi hic yikayamadim yanıyor evladim. Heryeri kabardi
Isilay44 Kaganalis bizde eşimin ailesine geldik gelmez olaydım bu nasıl bi nem ya sularıda kestiler 4 gündür yok siz bizim halimizi düşünün çocumun isiligi tüm vücuduna yayıldı artık doktorumuza attım fotoğraf ilaç önerdi onlara başladım inşallah iyi gelir 🙏🏻
Astalavistaaa Ya biz de Bartın’a geldik, Allah’ım bu nasıl bir hava. Geldiğimiz gibi sucuğa döndük, bebeğimin boyun kısmı hep isilik oldu. İstanbul’dan kaçtık burası da aynı çıktı. 😬
Isilay44 Astalavistaaa biz kuru havada yaşıyoruz nem çok etkiledi asla esmiyor ya delircem valla çocum mahvoldu😒ilac başladık
BademsMam Isilay44 ıncıa sinek kovucu vücut spreyi alın hem içeriği tertemiz hemde koruyor ben çok memnunum öneririm. İsilik içinde sürekli banyo yaptırın her gün ve üzerini fazla giydirmeyin. Başka yapabiliceğiniz birşey yok
Isilay44 BademsMam teşekkür ederim isilik çok ilerleyince enfeksiyon kapmasın diye doktorumuz ilac önerdi onlara başladım 🙏🏻
Kaganalis Isilay44 ayy cok gecmis olsunn. Cok uzuldum. Gercekten bebeklere kiyamiyorum hic. Vallahi ben bayram bitsin hemen kacicam evime. Yani cocuk burda hasta olacak yoksa. Bence sizde gidin
Isilay44 Kaganalis onu bulamadım eczaneden malesef trendyoldan siparis vereceğim ama o zaman da gerek kalmamış evimize dönmüş olacağız ya hiç biryeri kalmadı cok üzülüyorum heryeri kabardı şişti 😥