Mommms Kızlar oğlum ateşlendi burun akıntısı filan şu an 38.2 dr ilaç verdi dolven ve agumantin . Şu an uyuyor soydum tamamen 38.2 ateş ilacını verdim sizce üstünü çok ince müslin ile tek kat hafif örtmeli miyim bilemedim çırılçıplak üşür mü uyurken
Kadifemsii Mommms sadece zıbın giydirin üzerine örtmeyin ılık suyla duş aldırın biz calpol kullanıyoruz ılık duş özellikle çok etkili oluyor
Asl90 Bebeğin kaç aylık ? Dolvene başlamadan önce calpol verin. Dolven daha ağırdır. Eviniz sıcaksa üstünü hiç örtmeyin çıplak kalsın bi süre düşerse bi zıbın giydirirsiniz. Ilık duş çok iyi gelir sürekli sokun banyoya hatta küveti varsa su doldurun oyuncaklarını atın oyalansın
Asl90 Mommms dolveni bir yaş sonrasına saklayın. Calpol kullanın çok doktora danıştım. Dolven daha etkili olduğu için onu veriyolar ama ağır bi ilaç ve daha ağır durumlarda kullanın. Ateşi çok yüksek değil çünkü ilaçsız bile düşürürsünüz aslında
Mommms durupelin şehir hastanesine gittik. Enfeksiyon falan demedi de kulaklarına inmiş dedi. 3 gün ateş devam eder dedi bunları verdi
irem09 Koltuk altı ölçün bence bana en guvenilir koltuk altı gelir. Ben ateş 38i gecmeden calpol vermiyorum. Eklem yerlerine ıslak bez koyun. Zıbınla uyusun bence. Calpol etkisiz kaldıgında pedifen veriyordm ben 38.7 yi faln gördüğümde. Çapraz ilac kullanıyrdm
Esesonur Sen doktor ne dediyse yap kimse doktordan daha iyi bilemez çocukta demekki enfeksiyon var antibiotik yazmış kullan yoksa toparlayamaz ateşe gelince dolveni ver canım aynı samanda ateşlendikçe ılık suyla duş aldır tekrar ölç bizim oglan ağladıkça yarım saatte ateşi çıkıodu şırup verdiğimiz halde serum yediği halde Allah yardımcın olsun rabbim şifa versin kuzulara
Mommms Esesonur 7,8 kere duşa soktum. Uyuyunca 38,5 oluyor hemen. Uyumak da istiyor yavrum ama ateş çıkıyor hop duşa. Şimdi calpol vericem ek olarak. Dolvenden 7,8 saat geçti etkisi gittş herhalde