Beyzza Daha önce Çeşme de kalan var mı hangi otellerde kaldınız nasıldı? Denize yürüme mesafesinde ama tabiki çok da pahalı olmayan bir otel arıyoruz😁
Lasolax088 Beyzza ben 3 hafta önce maja luxury otelde kaldım . Denize sıfır Ilıca sahili var önünde tertemiz denizi
mom1626 Beyzza Akay Garden Family Club. Denize biraz mesafesi var ama servisi de var, sıkıntı olmuyor. 5 dakikada gidebilirsiniz.
RundownMom Beyzza çeşme zaten bildiğim kadarıyla pahalı bir yer. Denize yakın ama uygun olacak diyorsunuz. Biraz zor gibi. Uygun istiyorsanız bazı şeylerden feragat etmeniz lazım🤷♀️
Beyzza Lasolax088 aslında ben daha uygun bir yere bakıyorum ama eşim radisson blu ya gidelim diyor şimdi baktım da maja burdan bile yüksekmiş. Radison blu nasıl biliyor musunuz
Beyzza mom1626 bu yıl ayvalıkta bir tatil yaptık ama denize uzaktı ve çocukla denize giderken eşya taşımaktan çok yorulduk 😌 bu yüzden denize yürüme mesafesinde olursa daha iyi olur diye düşündük yine de çok teşekkür ederim 🙏
Beyzza RundownMom MayneymisAltintop yani demek istediğim ultra herşey dahil bi otel değil , yarım pansiyon veya sadece kahvaltı sağlayan standart bir otel ama onlar da ne derece temizdir iyidir bilemediğim için buradan yorum almak istedim
MayneymisAltintop Çeşmede dağın başı denize uzak camping alanları bile dpnya para. Bir su alsan tonla para. Herşey acayip pahalı. Ben izmirliyim senelerdir gitmiyorum. Pahalılık, kalabalık, gürültü. Yazın gidilecek yer değil