Seda611 Kiziminannesyim bizde Bebelac golddan sma optiproya geçtik haftada 140 gram aldık bebeğim 6 aylik
Poncikannesi606 Kiziminannesyim aptamil kullanıyorum 10 aydır ama. Bebelac da aynı zaten. Yani yeterli verdiğinize emin misiniz? Alması gerek çünkü
benkullanici07 Kiziminannesyim bende bebelac gold kullaniyorum 2. Pakete gectim hatta 3. Paketin yarisindayim 100 gr bile almamis 2,5 aylik bebegim daha sinir oldum bide o kadar iyi bi mama yani bunyeden bunyeye degisiyo sanirim
Seda611 kubusss önce beni emiyor üstüne 60-90 arası içiyor bir buçuk haftada fark etti 6800 di şuan kilosu 7 oldu
Merveeakpnr benkullanici07 canım bende çok araştırdım anne sütüne en yakın olan mama sma optipro bende ilk başta Aptamil aldım ama 200 gram vermişti bebeğim sma ya geçtim kilo aldırdı bebeğime denemeni öneririm
benkullanici07 ilkbahar2334 ilk ay mama+meme 1,5 kilo aldi 2. Ayda 1 kilo aldi simdi 2 ay 11 gunluk 3 kilo.dogmustu cok yavas aliyor meme emmiyor diyebilirim nerdeyse
sevval_5481 Kiziminannesyim bence aptamil pronutra kzıım küçük doğdu ve en iyi toparlayan mama aptmail oldu
Brfar sevval_5481 kesinlikle benimde bebegimm 1 ay erken dogdu ve aptamil p. Ile süper toparlandi ve halada kilo. Alimi iyi 3 aylik dogduundan beri 4 kilo aldi
ilkbahar2334 Brfar bebeğiniz kaç kilo doğdu ve şuan kaç kilo ve kaç aylık? Benim bebeğimde aptamil yiyor ama çok kilo almıyoruz herkes zayıf diyor bebeğime😔 ortalama haftada kaç gr aldı bebeğin ve kaçıncı ayda?
mustafayamaninannesi Sma optipro kullanıyorum 3 aylık bebeğim doğduğundan beri 7 kilo 3790 doğmuştu dr u kilosunun yeterli arttığını söyledi hatta tombik gözüken bir bebek
DOLANDIRICI Kiziminannesyim sma optipro kulanniodm kilo alimi iyiudi ama kabizlik ve gaz uapyi hipp aldm bnfe
ilkbahar2334 benkullanici07 benim bebeğim ilk ay 800gr aldı sadece. Şuan tam 1 aylık 14 günlüğüz bakalım 2 hafta sonra gittiğimde bu ay kaç gr almış olacaz. Bebeğime herkes zayıf diyot ona yetemiyormuşum hissi yaratıyorlar😔
Mys01-01 Kiziminannesyim ben yasadım doktor hemen mama degıstı ve haftalık takıbe aldı evolviada aptamıl prosyneo geçtik
Ekvatoral Kiziminannesyim Hipp prganic combotic kullanıyoruz. Sütüm çok çok az. Sadece mama ile besleniyor gibiyiz. Birinci ayın sonunda bir kilo almıştı. Kabızlık şikayetimiz var o yüzden bebelac gold sipariş etmiştim. Daha gelmedi ama endişe ettim şimdi kilo almıyor deyince