Meltem37 Kizlar 5 aylık oğlum var ve su veriyorum vermeye başladım çok terliyo sıvı kaybı olur hava sıcak diye veren varmii ??
Dilekdefne21 Meltem37 bu aralar su postu çok görüyorum havalar çok sıcak su kaybetmesi degil su verilmesi gerek bizler nasıl şu içmeye ihtiyaç duyuyorsak onlar da öyle
dlnelsn Meltem37 Ben doğduğundan beri veriyorum bir sıkıntı olmadı şükür havalar çok sıcak mecbur sizde verin bence zaten 5 aylık
Meltem37 irva evet çok terliyo bide damaklar kasiniyo çabası veeyi bırakınca kiziyo ztn ztn öyle emerek icmiyor ağzında gevelerek iciyo
Meltem37 Balkuzucuklarinannesi dimi acaba dedim ekngida öncesi zararlı olurmu diye ama resmen damaklarida kasiniyo rahatliyo galiba vermeyi kesince agliyo ztn
Balkuzucuklarinannesi Meltem37 yok kuzum ya birşey olmaz zaten o ihtiyaci kadar içer bırakır havalar aşırı sicak ister istemez su kaybimiz oluyir biizmde
Deryadila25 ArdicEge hiçbile olmaz verin tabi günah ben dogdugu günden beri veriyorum su ne yapabilir cay kaşıgıyla verin
OyaGny Meltem37 verin tabiki ne kadar içerse içsin bende veriyorum önceden pek içmezdi şimdi baya içiyor havalar çok sıcak
Alp16 Benim bebeğim mAmada kullandığı için 1 aylıktan beri düzenli olarak veriyorum özellikle sıcaklarda her mama sonrası 2 çay kaşığı veriyorum