Mervekaynak Merhaba hanımlar sezaryen doğum sonrası kanamanız ve lekelenmeleriniz ne kadar sürdü? Nasıl oldu fikir verebilir misiniz
Erayalpp Mervekaynak 20 gün kan şeklinde lekelenmeler oldu sonrasi akıntı şeklinde devam ediyor bende ama herkeste bunlar farklı olur
esraeerdogann Mervekaynak 45 gün falan kanamam sürdü sonra akıntıya dönüştü 50. Gün temizlendim bir iki gün sonra tekrar kanamam oldu 2 gün sadece 🙄 sonra 1,5 ay sonunda adet oldum bidaha 🤦♀️
Busranehirmila Mervekaynak ilk 1 hafta yoğun olmak üzere 1 ay sürdü. Ondan bi 20 gün sonra da regl oldum. İkinci regl ilkinden 3 ay sonra oldu çok düzensiz emzirirken
Mervekaynak Tugba10-5 ya benimde doğum yapalı 57 gün oldu akıntı şekline dönmüştü sonra bu yoğunlaştı sonra tekrar akıntı oldu şimdi tekrar bir yoğunlaşma söz konusu. Adet oldum mu bilmiyorum anlamadım yani çözmeye çalışıyorum süreci
Tugba10-5 Mervekaynak adet olmuş olabilirsiniz. Benim bitti 40 oda minik minik damla geliyordu aradan iki üç gün sonra adetim başladı çok yoğun bir kanamaydı hatta doktorumu aramak zorunda kaldım 40 günde öyle nir kanama gelmemişti .
Nurcannn Mervekaynak 20 gün normal kanama sonrası leke leke oldu ama 40 sürdü benm 40 gün için de sadece 2 gün kesildi sonra devam
Muhasebeciana Mervekaynak ilk birkac gun asiri kanamam vardi sonrasinda kesildi sonra ara ara lekelenme oldu sonra tamamen bitti ilk adetimi 4.5 aylikken oldum daha sonra 2 kez 2 şer ay arayla oldum daha da olmadim kizim 10 aylik
DOLANDIRICI Mervekaynak bnm ilk iki hafta oldu bide son 5 gun oldu ama oyle cok asiri bi kanamam yomtu ped kullanacak kadardi hasta bezi kullanmadm sadece 2 gun hastanede kaldigimda kullandim ama ilk adetin cok yogun oldu