Prensescik İnce altı lastikli halıma döküldü hemen makinaya atmıştım ama yağ gitmemiş sonra yıkamaya verdim adamada dedim yağ döküldü diye bugün geldi yıkamadan hafif sanki yağlimsilik kalmış napicm tekrar yikamayami versem nasıl çıkar tamamen
Babysharkkdutdut Prensescik İlk olarak; bir kovaya sıcak su ve bulaşık deterjanı ekleyin. Daha sonra temiz bir bezi deterjanlı suda ıslatıp halınızı güzelce temizleyin. Diğer bir yöntem ise; yağ lekesinin olduğu bölgeye bir miktar karbonat dökün. Halınız kuruyunca güzelce fırçalayın.
Laden Prensescik ben ne yaptıysam çıkartamadım. Yeni halı aldım mecburen. Öyle illet ki çıkmıyor kokuyor bir de
dlkcnblt Prensescik bebek pudrası ve tuz dök canm bide asperox sarı güç bimde var onla sil yada yıka inş çıkar
Mom987 Prensescik Yah dokulen yere tuz dokmek işe yariyor. Oğlum tisortune boca etmisti hemen uzerine tuz döktüm ovaldim yarim saat bekledi sonra makinede yikattim 0 yağ. Ama suan hali yikanmis yag içine islemistir ise yarar mi bilemiyorum. Bir deneyin isterseniz. Olmadi bulaşık makinesi tableti eritin onunla yagli yeri silin. Veya asperox deneyin.
Tor5 Bulasik makine parlatıcısıni direkt sıkın ve hali fırçasıyla fırçalayın başıma geldi ve bu şekilde iz bile kalmadı 👍
Prensescik Tor5 halimdada yağın izi yok sadece yaglimsi bı şey kalmis bide altı lastikli ince halı normal hali olsa daha zor cikmazmi az önce sicak suya fair döktüm onla sildim o bölgeyi bakalım kuruyunca belli olacak
Pantikatak Yıkamaya gönder direk bari yağda illet bişey napsan çıkmaz he girmiştir iç taraflara o komple
hunilimomm Prensescik benim de döküldü kaç kez yıkattım ama hala yag dökülen yer lekesi duruyo malesef geçiremedim
Prensescik hunilimomm sizinde ince halimiydi normal halıdan daha zor çıkar gibi geliyor bnmki ince lastikli halı az önce fair suyla sildim güzelce o bölgeyi eğer yine cikmassa yeni hali halicm mecburen
Minikellerim Prensescik bundan kaç ay önce bende de oldu yıkadım geçmedi sildim geçmedi yıkamaya gerdim geçmedi en son kayananam yıkadı yağ çözücü döktü bekletti kusturdu yağı şuan hiç sorun yok
Prensescik Minikellerim Kayınvalideniz yagcoz sıkıp beklettikden sonra bezle sildimi nasil.yapti peki