Satgiray Kızlar bu kavanoz pürenin sağlık açısından skntısı var mı sizce versem bişey olur mu bebeğim 10 aylık
Eyllebr Satgiray valla sağlıklımı bılmıyom organık yazıyor geçen yola çıkmıştık bende aldım bır tane yedırdım
JackDaniels Satgiray hipp meyve püresinin içindekiler kısmında katkı madde yazmıyor. Sadece meyve ve c vitamini yazıyor. Yani doğal ben kendim tadınada baktım. Çünkü içine koydukları her şeyi içindekiler kısmına yazmak zorundalar🙏🏻
Satgiray bitterdelisi244 benim ki herşeyi yiyen Bi bebk değil bu püreyi yiyor 2.defa da yedin yapsam bilemedim
Eyllebr Satgiray ver canım sürekli vermeyınce birsey olmaz haftada ıkı verebilirsin kurban ıcın yarın evde olmucam mecbur gııtıgım yerde yedırıcem armutlu aldım geçenlerde ıkı haftada bir oyle yedırıyorm
Bella_Karsavuran Ben hero nun elmalı muzlu olanı verdim çok araştırdım hazır mamalarda hero markayı tek geçerim kalite olarak ıçeriği organik vere bilirsiniz.
irem09 Ben de hipp’e güveniyorum. Hava sıcakken muhafazanın zor oldugu durumlarda meyve pürelernden yanımda bulunduruyorm. Doktor arkadasm da kızına veriyor. Kendimiz yapsak tabi ki daha iyi bence arada verilir.