Mavisinannesi6064 Kızım 6 ay 2 günlük oturuyor ama öne dogru çok egiliyor neden olabilir baya duruyor öyle
pogcayanakannesi Mavisinannesi6064 benim oglum da oyle. Ayaklarini agzini almaya calusiyor😁 o yuzden tam oturmuyor
Lisa3349 Mavisinannesi6064 Normal canm benm kizimda oyleydi simdi dik oturuyor bnm ilk bebegimde endiselenmistim hatta😂Sonra sonra dik oturyorlar canm .
Elifsrslmz Mavisinannesi6064 dik durmayı beceremiyorlar benimkini de oturtuyorum klasör gibi kapanıyor 😂😂😂
[silindi] Ya bizimki de öyle bende sanıyorum ki oturamiyor . Bugün parka gittik masaya oturttum anaaa bı bakarım ki dimdik oturuyor 😂😂 Etrafı izliyor meğerse evde derdi ayaklariymis 😂😂
Lisa3349 Mavisinannesi6064 Aynen canm sanirim dengelerinide oyle sagliyorlar cunku o ayda bnm kizimda oturuyordu oyle ayaklarina uzanirdi sonra ben dik yapardim duserdi hemen ama simdi 8 ay 1 haftaligix tam desteksiz oturuyor 7 .ci ay dan sonra dik oturur destekli sonra desteksiz oturur ben asla yastik koymadim etrafina ki destek almadan otursun diye tavsiyem yaninda kalin oturrunca yastik koymayin kendie guveni olsun bir iki duser sonra alisir .