temmuzprensesi Ya kızlar doğum yapalı 1 sene oldu. Doğumdan önce asla ter kokmayan biriydim. Ama ondan sonra terim aşırı kokmaya başladı kendimden çok rahatsız oluyorum 😭 var mı bi çözümü?
dontsleppyunhappy temmuzprensesi rexona clinical mı ne var, biraz pahalı amaa o nee güzel bir koltuk altı roll onu. Tavsiye ederim
Woody temmuzprensesi Ben de aynı şikayete doktora gittim. Zehirli guatr çıktı. Gidip hormonlarınıza baktırın derim Ani sinirlenme, ellerde terleme, merdiven çıkarken nefes nefese kalm, çarpıntı, ellerde titreme de yapıyormuş guatr
Glysrcn Maviyesil121212 temmuzprensesi karbonat dediğiniz gibi çok etkili ama geçenlerde burda bi arkadaş paylaştı. Karbonat sürdüğü için kol altlarında bezeler çıkmış ve yüksek dozda antibiyotik kullanması gerekiyomuş emzirmeyi bırakıp. hatta yine geçmezse cerrahi müdahaleye kadar gitme ihtimali varmış. Öyle bahsetmişti.
temmuzprensesi Maviyesil121212 Sadece koltuk altı değil ama bütün vücudum kokuyor sanki boynum kollarım göğüs bölgem oralara da sürsem olur mu?
temmuzprensesi dontsleppyunhappy Deniyim kuzum da sadece koltuk altı değil sorun heryerim kokuyor gibi hissediyorum
dontsleppyunhappy temmuzprensesi kıyamam sana ya , inşallah sıcak hava falandır, ya bende ilk doğum yaptıgım da acayip korkuyordum. Herkese bebek anne kokusu diye ter kokusu alıyor diyordum, o derece vahim di, ama geçti çok şükür
Woody temmuzprensesi hayır endokrin. Eger yoksa dahiliye Teşekkürler 🌺 emzirme bitsin gel ilaca başlayalım dedi
Maviyesil121212 emirinannesi17 normal karbonatı bir kaba koyun her sabah toz halinde koltuk altınıza sürün, sonra isterseniz deodorant sıkın ya da bebeğiniz küçükse sıkmayın yeterli oluyor zaten karbonat
Maviyesil121212 Glysrcn aaa ilk defa duyuyorum , emzirirken sürmedim hiç ama Ünide cok sürdüm zararı olmamıştı fakat söylediğinizi bir araştırayım
Glysrcn Maviyesil121212 benim de ablam yapıyordu burda o hanfendinin yazdığını ekran görüntüsü alıp ablama atmıştım bugun sildim daha 🤦🏻♀️
Maviyesil121212 Glysrcn öncelikle cok teşekkür ederim bu bilgi icin 🙏🏻 Ağustosta doğum yapacağım deodorant kullanamam diye karbonata kesin gözüyle bakıyordum fakat artık cesaret edemem, kokusuz roll-on arayışına girmem lazım
Hayriye1410 Maviyesil121212 siveno kokusuz temiz içerikli roll on yıl kullanıyorum gebeyken de kullandım 5 buçuk aylık bebişim var hala kullanıyorum öneririm 😊