Benim için gerçekten tam eyvahlık bir durum. Öğretmen bir anneyim covidin patlamasıyla uzaktan eğitime geçtik aman evde kaldık bebek doğdu covid olduk derken kızım 10 aylık olacak 10 gün sonra. Ama işe başlama düşüncesi beni hamileliğimden beri hep tedirgin etti. Tam zamanlı çalışmak beni etkileyecekti biliyordum o yüzden istifa dilekçemi yazdım(sözleşmem doğum izni gözüküyordu özel okuldayım) ancak müdürüm devam etmek istediğini söyledi en azından haftada 2 gün part gel böylelikle hem seneye daha yumuşak bir geçiş yaparsın tam zamanlı olduğunda alıştırma olur hem de okuldan kopmamış olursun dedi ben de kabul ettim çünkü mesleğimi gerçekten çok seviyorum orada bir sıkıntım yok. Gelelim eyvah dediğim konuya kızım sadece memede uyuyor, ek gıdayı reddediyor. Sürekli meme istiyor ve vermezsem ortalığı yıkıyor. Şimdi ben durumu nasıl aşacağım haftada 2 gün sabah 8de evden çıkıp 6 da eve geleceğim ananne ve babaanne dönüşümlü olarak kendi evimizde bakacaklar. Süt sağsam o kadar çıkar mı bilmiyorum. Biberon asla istemiyor, emzik kullanmıyor. Ben ne yapayım nolur bir yardım 😓