Ugggg Su bı haftadır geçer diyorum ama hala aynı bezi açıyorum kil kıvamında ve renginde ve birazda sarı yapmış ikisi aynı bezde mama veriyorum geceleride emiyor normalmi bu
Ebbrru Ugggg demir ilaci kullanmaya başladıysanız ondan olabilir mi acaba biz başladık siyaha yakın gibi bu renk oldu çünkü
asiyeomuribrahim Ugggg canım bizim çocuk gastroentoloji doktorumuz o renk için sakıncalı demişti inşallah birşey olmaz dikkat et bana kalırsa yarin kesin götür
Simsiminannesii Ugggg bizde de aynı problem var bide çok kötü kokuyo denir ilacından dır diye dusunuyorum
GmzSnn Ugggg bu bebeklerin kakalarını neden rahat bırakmıyorsunuz 🙄 yediklerine karışıyoruz eywallah bari mıçtıklarına elleşmeyin yahu gökkuşağı gibi mi yapsın yawrum bağırsak nasıl izin werirse öyle çıkarıyolar 🙄🙄
Ugggg asiyeomuribrahim söyledim şimdi benimki kil rengi bide azcikta sarı aynı bez içinde ikiside araya giren enfeksiyonlardan olabilir beyaz olursa getir dedi
GmzSnn Ugggg kakada kan we bebekte aşırı huysuzluk ishal karın ağrısı olmazsa sorun teşkil ettiğini duymadım
Simsiminannesii Ugggg sız kullaniyomusunuz demir ilacı bizde çok mide bulantısı yaptı sürekli kusuyo sizdede öyle problem varmı artık vermek istemiyorum ilaci
Ugggg Simsiminannesii yok kullanmiyoruz daha ama bu demir ilacından herkez şikayetçi korkuyorum artik başlayınca nelerle karsilascam