Nurcannn Hava bugün 41 derece ve duramıyoruz sabahtan beri oğlumun elini yüzünü ayağını saçını ıslatıp durdum. Sıcaktan uyuyamıyor 5 aylık oğlum. Vantilatör açsam sıkıntı olur mu bilemedim siz ne yapıyorsunuz bu durumda. Hasta falan olur öu acaba.
Deletedmom0099 Nurcannn çok uzaktan ve sabit tutmadan yani bi sağa bi sola gidiyo ya öyle açabilirsiniz bence
Anne80 Nurcannn ben evimde klima da yatırıyorum da izindeyiz su an kaynanamgilde klima yok burası da yanıyor dün vantilatör dde uyuttum
AntiFilozof Nurcannn geniş bir odada hareket halinde çok yüksek ayarda olmadan kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz diğer türlü sizi bile çarpar kaç kere hasta oldum onun yüzünden 🥶
Coyness2020 Nurcannn açıyorum ben İstanbul çok nemli duramiyoruz. Ama vantilatör dönüyor sürekli oyuzden carpmaz sizde öyle yapın evinnhavasi değişir
Yenievliiiiii Ben sabit şekilde çalışmıyorum sağa sola dönüyor. Kızımın önüne de ben yatıyorum ona hafif hafif değiyor. Sadece duş sonrası falan açarsanız hasta olabilir
Nurcannn Yenievliiiiii sürekli elini yüzünü yıkamak zorunda kalıyorum. Uykusunda bile döneleyip duruyor sıcaktan
agustos_bocegim Nurcannn biz klimada hasta ettik bebeği burnu akmaya başladı hemen açmıyorum Antalya nın sıcağını çekiyoruz duş aldırıp balkonda vakit geciriyoruz genelde
Sezinx Nurcannn bizim odamızda çok küçük. Zaten soğutma özelliği olmadığımdan anca havadaki nemi alıyor