minikturta Merhaba hanımlar bende araniza katıldım henüz bebişim yanımda olmasada 🥰 Bebisime süt sağıp gönderiyorum her 2 saatte bir lakin bugün göğsümün biri kenarlardan su topladi hanımlar ne yapmam lazım varmı tecrübesi olan biri 😭
Cansuuu8 minikturta sürekli sağ saate bakmadan benim de geçen hafta oldu sürekli sağdım geçti evet biraz canın aciyacak ama sağmasan daha kötü olucak
AntiFilozof minikturta süt toplanan yere sıcak su lastiği koyun sonra içeriği temiz bir yağ ile örnek Zeytinyağı güzelce masaj yapın daha sonra mümkün olabildiğince elle sağın sonra makine ile sağın çok rahatlayacaksınız elle sağımı internetten izleyin canınız acımasın eğer doğru sağım yaparsanız hiç canınız acımaz ordan anlarsınız doğru yaptığınızı
Selinbam minikturta pompayı doğru ayarda ve doğru yerleştirdgnden emin ol göğüs ucu kremi yada bepanthol süreblrsin şişini patlatma
minikturta berenduha Allah canımı alıyor o sağımı yaparken 😭 bebeğim mekonyumu yuttuğu için yoğun bakıma aldılar haftasonu verecekler teyzesi
berenduha minikturta canım ilk haftalarda vücut kontrolsüz şekilde süt üretir hemen hemen herkeste oluyor sıcak duş çok iyi geliyor zamanla terbiye oluyor memeler ☺️ Allah kavuştursun yavruna inşallah 🥰
minikturta Cansuuu8 gogsumden daha ilk o sarı süt geliyor göğsümün kendi hali gogsum şişmedi, ucunun kenarı su topladı yara oldu
loranba minikturta seni yanlış anlamışlar sanıyorum. mastit ile karıştırmışlar. sık ve uzun sağım yapınca uçları veya yanları su toplar soğuk uygulma yap lansolim krem kullan biraz o göğsü dinelndir. manuel sağ.
Cansuuu8 minikturta acımaz olurmu her emdiğin de canımı çekiyordu dişimi sıkmaktan çenem ağrıyordu ama emzirmesem sütüm kesilecekti
minikturta loranba sanırım biraz öyle oldu 🥰 Lansinoh kullanıyordum doğumdan önce de başlamıştım ama fayda etmedi hametan sürdüm yine olmadı. Manuel pompa ile mi yoksa ellemi😂
loranba minikturta yani yaranız daha fena olmasın diye ama mastit de olmayaın diye süt akış devamlılığını sağlamalısınız bir yerde. mochi pompa veya elle artık. zaten daha az var sütünüz. makinenin ayarı çok yüksektir. düşük ayarda başlayıp masaj yaptırın daha sonra gerekirse artırırsınız. sütünüzü götürürken yenidoğan doktoruna krem için danışın onlar bilgi verir size. geçmiş olsun sağlıcakla kavuşun miniğinize💜
AntiFilozof Eğer göğüs ucun su topladı ise onada benimkini sadece fito krem sürüp streçlemek geçirdi iki ayda hepsi düzelir kendiliğinden zaten
minikturta AntiFilozof ay 2 ay ne demek bebisime süt göndermem lazım su toplamış hali ile çok zor oluyor 😭
AntiFilozof minikturta canım ben neyin iyi gelceğini bilmediğim için 2 ay sürdü sen doğru tedavi ile çabuk atlatırsın inşallah herkes bir değil 🌸