7 aylık oğluma kawasaki hastalığı teşhisi konuldu. Çocuk hastalığıymış ve 5 yaşına kadar bu hastalık çocuklarda görülebilirmiş (Kalp damarlarında iltihaplanma) ilk başta geçmeyen ateşle başladı ben diştir dedim önemsemedim ama 3 gün sürünce doktora götürdüm viral enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi. vücudunda kırmızı döküntüler başladı ishal oldu 5. Gündü hala ateşini kontrol altına alamadım ve gittikçe kötüleşiyordu hastane yatışımızı istedi. Araştırıolardı bulguları. Tamamiyle yemesi kesildi serumla besleniyordu. Dudakları çatlamış gözleri kıpkırmızıydı ve kucağımda sürekli baygın bi şekilde çocugum inliyordu. Ben biraz geç kalmıştım belirtiler tamamen gösterdi kendini ve teşhisi koydular. Tedavi gördü bir hafta hastanede şimdi allahıma şükür çok iyi sürekli kontroller olucak kalbiyle ilgili. Eğer bi kaç gün daha geç kalınsaydı kalp tutumu gercekleşebilirdi ve oğlumu kaybedebilirdim allahım sen koru🙏 Anneler ateş diştendir diyip önemsememezlik yapmayın 3 gün geçmiyorsa hemen götürün araştırsınlar. Ben size belirtileri yazıyorum.
39.40 bulan ateş
vücudda döküntüler
aşı yerinin kızarması
lenf bezlerinin şişmesi
kırmızı gözler
ishal
dudakların kuruyup çatlaması
çilek dil
iştahsızlık huzursuzluk
rabbim evlatlarımızı korusun 🙏