yldrm986 morkalp Nevresim takımlarını katlayıp kendi yastık kılıfı içine koyup dolaba kaldırıyorum, takımı ararken ve dolaptan alırken karışıklık olmuyor ☺️
Egelim Maviyesil121212 Çelik kaşık atıyorum ben tencere dibine, geçen gün üstünde unutmuştum kesin taşıp ocağı söndürmüştür dedim ama, fokur fokur taşmadan kaynıyordu :)
Merida1 Koala06 kocamın dolabı açarken duvara yapışmış pedle karşılaşması ve benim deli olduğumu düşünmesi🤣
RainOverMe Merida1 sürgülü dolaplarda kapağa yapıştırsak mı ki 🤪 içte kalır, diğer kapak sürtüp çıkarmazsa tabi🤪🤗
Melmural @morkalp mutfakta kullandığım teli bulaşık makinesine koyuyorum o da yıkanıyor tertemiz oluyor 👌🏻
mavisler16 Turunculu ayy benden bi tane daha varmis 🤣🤣🤣 kullanip kullanip atiyorum asla tahammulum yok saklanma yerleri çöp🤷♀️
minnosum25 morkalp Kanepeye yapıştırıcı döküldü ve kurudu bunu çıkarabilecek bişey var mı bilen varsa yazsın lütfen
1ana1bebe minnosum25 üzerine havlu koyup utuleyin ısıtıp eriyor havluya yapışır tekrardan deneyin insaAllah cikar
Busranixx kahvekokusuu aynı işlem kıyafetler içindeki geçerli küçük bebeğiniz varsa malum çok kusuyor üstünüze ve leke çıkmıyor. Bulaşık makine parlatıcını Kıyafete döküp makineye atın en zor yağ lekelerini Bile çıkarıyor
Livammmmmmm morkalp benim deri beyaz koltuklarim var esofmanlarim boya verdi ne denediysem o lekeyi cikartamadim. Bilgisi olan var ise yardimci olursa cook mutlu olurum☺