Momm12 3 saattir uyutmaya çalışıyorum sinirden ağlıcam valla uyumuyor 😞 gözleri hep etrafta normalde reflü yatağına koyar ayağımda hafif sallardım uyurdu şimdi yatağını yıkadım yastığı koydum ayağıma kundak yaptım ama yok 😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Akbasrabia Momm12 biraz akışına bırak bugün saati saatine uyusa yarın uyku düzeni değişir kendinide bebeğinide strese sokmaya gerek yok canım bazen biraz rahat olmak gerekiyor 😊
Tabis2020 Momm12 uyumuyor ağlıyor mu ? Ağlamıyorsa ne kendini ne onu zorlama. Uyku sinyalleri veriyor mu esneme vs
AzraBabyy Momm12 uykusu yoktur veya senin stresini hissediyor. Yarım saatten sonra baktım uyumuyorsa kaldırıyorum ben ne onu ne kendimi strese sokmaya gerek yok 🥺😅
[silindi] Bırak iyice uykusu gelsin bu esnada ortamı sakinleştir TV varsa kapat ışığı kıs sessiz konuş . Sakin bir ses tonu ile ninni söyle kucağına al ensesini parmaklarinla okşa omzuna yata bı sure sonra ,sağa solla sallan hafifçe ,mayisinca koy salla ☺️
Teemo07 Momm12 bazen bizimki de direniyor sonra saati gelince küt diye gidiyor. 9 9 bucuk arası uyuyor genelde. Ben bayılana kadar kucagımda gezdiriyorum, pes ettiğini görür görürmez reflü yatagına yatırınca uyuyor hemen. Strese girme uyumuyor diye cunku hissediyorlar.
Momm12 Ay valla hissetti mi bilmiyorum bana bakıyor yüzüme nasıl dikkatli bu bebekler çok Zeki gerçekten babasına verdim o sırada sakinleştim sonra aldım tekrar denedim uyudu suan uyuyor 😌 uyanmassa tabi
Narin9 Momm12 robot değil ki 9 diyince tak uyusun. 3 saat neden uyusun diye uğraşıyorsunuz onu anlamadım uykusu yok demekki kendiniz de bebeğinizde bu kadar yıpratmayın. Kaç aylık bilmiyorum ama büyüdükçe oturuyor zaten düzeni
Momm12 Narin9 benim bebeğimin uyku düzeni oturdu hergün en geç 8 buçuk ta uyuyor. Bugün zorlandı biraz ama uyudu eger bıraksaydım tek basına uyumaz dı ve uykusunu alamaz huzursuz olurdu.
squirtle Momm12 ben deniyorum bi 10 dakka baktım hiç uyumaya niyeti yok bi yarım saat bekliyorum sonra yine deniyorum belkide uyku saati değildir daha☺️
Pares Momm12 valla uyumuyorsa zorlama bende senin gibiydim akışına bıraktım şuan hala oyun oynuyo illa uyuyacak gece milyonlarca kez uyansa da uyuyo 😐
Slaakdmr16 Momm12 gözüne bı bez gibi bişey kapatıp elini tut hafifçe ayağında salla canım belki faydası olur
gozdesh Momm12 arabasına koyup veya aracınız varsa biraz tur atmayı deneseniz. Geçenlerde gece 2’ye kadar uyanıktı , otoparktan çıkarken uykuya daldı.