Ayza Alaraaa Evet aynısını bugün bende yaşadım canım. Biz 2 ay 8 günlük olduk 3. Aya girmeden göz kontrolü olması lazım dedi. Gidicez inşallah
Pinkoloji Alaraaa 3. Ayda göz kontrolü yaptırdık. Hatta astigmat çıktı. 6. Ayda tekrar baktiracaz çünkü kendiliğinden geçebiliyormuş.
Emine Alaraaa bizede 1 yaşında dedi anne babada sorun yoksa, takip etmesi iyiyse gerek duymuyorum dedi
Sevgik Biz muayene olduk bizim doktorumuzda 3 ayda ve 1 yaşında olması gerekiyor dedi önce cihaz ile bakiyolar sonra damla bekletip yarim saat bekletiyorlar sonra farklı bir cihazla bakiyolar ama göz doktorunun soylediggi yeni doğan tüm bebeklerde hipermetrop olduğu ama 1 yaşındaki muayenede bunların olmadığı çok şükür sorunsuz atlattık tek sıkıntı damla damlatinca ağladık birde çok hareketli kızım ikinci cihazla tutmak zor oldu 😊
Alaraaa Egeninannesiii 3.ayında benımde bebegım bılmıyordum göz kontolunı hastaneye goturmekten sıkıldım eskıden yoktu boyle seyler bıde bızım doktorumuz kan alıp test yapmayı cok sevıyor her ay moralım bozuluyor
Gulelanaz Doktorumuz 3.ayda yaptirmamiz gerektiğini soyledi. 3.ayda yaptirdik çok şükür bir sorun çıkmadı .
Pinkoloji Alaraaa yok canım makina ile bakıyorlar. Bebeğe dokunmuyorlar bile. Cani acıyacakda bisey olmuyor yani. Damla filanda buradan duydum. Dedikleri gibi belki 1.yaş kontrolünde olur bilemiyorum.
Alaraaa [bilinmeyen] göz damlası fılan dıyorlar her doktor farklı bakıyor galıba yada ay ay farkedıyor
etaskin Alaraaa plus optix denilen bir cihaz var küçük çocukların bakabilen bebeklerin göz numarasına oradan bakılıyo eğer numara çıkarsa emin olmak için damla damlatılıyo gerçelten var mı diye.ama o da 1 yaşından sonra falan canım 😊
Hafsam Alaraaa.saglık ocagındaki doltorumuzda yaptı göz muaynesi sıkıntı çıkmadı. 1 aylıkkende çocuk doktorumuz yapacak göz muaynesi