Muhayyileee Merhaba arkadaşlar. 20 günlük kızım var sarılığı yüksek. Geçen cuma 13 çıktı değeri bugun 15 e yükselmiş. Uzamış sarılık diyor doktorlar. Anne sütü içiyor emziriyorum ama günde bir iki defa mama takviyesi de yapıyorum. Acaba anne sütü sarılığı olabilir mi? Geçene kadar mamayla beslesem mi diye düşünüyorum. Daha önce başına gelen tecrübesi olan varsa yazabilir mi
Gizem97 Muhayyileee benim kızım canım 3 aylık oldu 2 ay sürdü sarılık durumu uzamış sarılık dendi bol bol emzir sık sık ve mama takviyesi e devam et sakın anne sütünü kesme ama bol emzirmek en önemlisi 🙏
Prensesannesiiii32 Benim de bebeğim 35 günlük. Çok çektik bu sarılıktan. En sonunda uzamış sarılık anne sütü sarılığı dedi doktor. Emzirmeye engel değilmiş meme artı mama yapıyorum
CerenCyln Bizim de 3,5 ay sürdü sarılığı. Sütüm yeterli olmasına rağmen mama azalttı bence sarılığını. Sakın emzirmeyi kesmeyin. Sabah akşam mama verin. Zaten uzayan sarılıkta değer çok yükselmez. Sadede çok uyku yapar geceleri de emzirmeyi ihmal etmeyin