aycangulcan8090 bebegim gözleri sari doktora gitmeden gecermi emziriyorumda sık sık acaba gecermi gecerse kac gunde gecer basindan gecenler varmi boyle bisi
drn5410 aycangulcan8090 kaç çıktı sarılık değeri? Bizim sarılık değeri 9du diye hatırlıyorum başı gözleri sarıydı sık sık emzirdim toparladı sonra çok şükür 20 de hastaneye yatıyor diye biliyorum bilgili anneler yazacaktır ama sizde sık sık emzirin geçiyor inşallah genelde
Gizembickici aycangulcan8090 doktora goturup sarilik degerine baktirmaniz gerek. 17 ve ustunde cikarsa degeri hastaneye yatıp fetoterapi almasi gerekiyor çünkü
Cigdemce aycangulcan8090 17 olursa mavi isik tedavisi uyguluyorlar kuzum. Geçmezse git tabiki.gecmis olsun.
Gulsahkyc61 aycangulcan8090 bekleme doktora götürün artmadan baktırın değerine . Doğduğunda aç kalan bebekler genelde sarılık oluyor. Mama da verebilirsiniz
aycangulcan8090 drn5410 götürmedim işte ama gozleri sararmis sik sık emziriyorum bi kac gune gecmezse götürürumde evde gecermi diye merak etim
drn5410 aycangulcan8090 bizim evde geçti ama düşüktü değeri bir kaç güne geçmezse doktora gösterin tabi fikrini alın
aycangulcan8090 Gizembickici him bnde sezaryen oldum 5gundur iki uc gune gecmese goturecem inslh gecerde gerek kalmaz
canimoglum_2020 Zaten doğumdan 3 gün sonra felan doktor kontrolüne gitmeniz gerekli orda ciltten bakıyorlar