AfraZ 300 tllik bir para varmis ilk dogumum onu nasil alabilirim suan kizim 42 günlük gec kalmis olurmuyum
Tgbygt AfraZ Merhaba kimlik çıkarırken Aile sosyal bakanlığına başvuruda bulunuyorsunuz 1,5 ay içinde istediğiniz postaneden çekebiliyorsunuz perşembe günü bende başvuru yaptım bana öyle dediler
Klymeneninatlasi AfraZ kaymakamlığa gidilmesi gerekiyor diye biliyorum bende 42 günlüğüm bayramdan sonra gideceğim
EsrAatlas AfraZ kimlik çıkarırken seni yönlendirirler form doldurursun 3ay ıçinde yatar ben 3 ay oldu doğum yapali para da haftaya yatacak.
AfraZ Tgbygt melike_zynp Klymeneninatlasi EsrAatlas Cansuassln Tesekkurler peki süt parasi hakkinda bilginiz varmi
Cansuassln AfraZ sosyal hizmetlere gidip başvuru yapıyorsunuz biz yaptık ağustosun 20 sinden sonra yatacak pttye
Cansuassln AfraZ süt parası için sizin veya eşinizin 120 gün sigorta primi olması lazım. Eğer varsa otomatik yatıyor doktorunuzun asistanı yapıyor başvuru. Bizim asistanımız yaptı. Eğer çalışıyorsanız 120 gün priminiz yoksa alamıyorsunuz