UmayZeynep 4 aylık bir kızım var yedi gündür kaka yapmıyor. Zeytinyağ içirdim poposunu uyar dedi doktor yaptık yok. Son çare fitil dedi onu da yaptım hala yapmadı. Var mı başına gelen? Arada sancı gibi geliyor ve çok ağlıyor. Çaresizim😞
Gizembickici UmayZeynep fitilden sonra yaparlar genelde ama 🤷 ne kadar oldu fitil vereli? Benim oglumda 1 kere fitilden 2 3 saat sonra yapmıştı
prenses10 UmayZeynep canım bebeğini tuvalet pozisyonuna al kucağında iki bacağını tut. Ikınmaya başlayonca bu hareketi yap. Usanmadan 5-10 dk böyle tut. Gezdir evin içinde
Vildan2334 UmayZeynep bizde de hiçbiri ise yaramamıştı lavman yapmıştık o yaradi bi de asla önermiyorum ki zaten korkuyorum sagolsun ebemiz önermişti ama yapildi bi kere neyse sabun ise yaramisti
Krtlmy Valla demin ablama sordum aynısı onada olmuş fitil flan işe yaramadı diye şırıngaya minicik zeytin yağı ve sabunlu su yapmışlar 5 ml fln makattan saldığı gibi çıkmış istersen deneyebilirsin tabi doktoruna sorablirisin
Ekvatoral UmayZeynep Uyarıyı nasıl yaptınız. Zeytin hağlı kulaj çöüpyle mi biras içeri ittirin biz de öylr yaptırıyoruz malesef
melike_zynp UmayZeynep aslında en iyi fitil bu az mi koydun naptin aman diyim doktora sormadan sabun falan koyma
Gizembickici UmayZeynep kullandiginiz fitil iyi aslinda bizde bunu kullanıyoruz normalde bilemedim ama.
Ekvatoral UmayZeynep Bizim yapıyor ben hatta kakaya değdiğini hissediyorum. Bizim korktuğu için ıkınamıyor galiba. Hemen ucunda oluyor zaten. Kolik ve kabızlık masajı da çok etkili oluyor. Her gğn banyodan sonra zeytin yağı ile masaj yapıyorum. Akşamları da zeytin yapı ile yapıyorum. Ara zamanlarda normal zeytin yağı kullanmadan yapıyorum. Onların da faydası oldu. Maflor plus da işe yaradı sanırım
Glittery UmayZeynep sadece anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar normalmis. Bizim de boyle bir sorunumuz oldu annem poposuna sabun koydu sabah sicmisti