Zeynebinannesiii Kızlar bebegım 7 aylık hipp markasının 5 tahıllı yulafını aldım içine muz pekmez vs ekleyip verebilir miyim acaba bilginiz varmı ?
Minnossareannesi Zeynebinannesiii Ben karışım kahvaltı vermiyorum artık ama hipp 5 tahıllıdan çorbalarına ekliyorum ekmek niyetine doyurucu olsun diye
17112020 Evet ben de sade yulafli, 5 tahilli ve sutlu elmali olandan var…hepsine biseyler katip veriyorum cok nadir sade veririm…mesela kahvaltida icine ceviz pekmez muz ya da elma karistirip veriyorum…yumurta sarisi ayrica veriyorum
Zeynebinannesiii 17112020 sade tadi hos degildər bence hiç denemedim tadina bakmadim ama muzlu falan olunca daha tadinin hosuna gidicegini dusunuyorum birde nasil hazirliyorsunuz ne kadr su katip hazirliyorsunuz ?
Zeynebinannesiii Minnossareannesi ben muzlu püre yapiyorum normal de birde boyle denemek istedim gece yatmadan once muz pekmez karisimi yapsam acaba doyurucu olur mu 🤔
17112020 Zeynebinannesiii ortalama yarim cay bardagi kadarr suyla hazirliyrm ama bebeginiz iştahliysa daha cok Yiyebilir…icine meyve de girince çoğalıyor zaten…sutlu elmali olaninin tadi digerlerine gore iyi bi onu sade yiyebiliyor…diğerleri epey tatsiz evet
Zeynebinannesiii 17112020 ya bu hipp 5 tahıllı aldım üstünde şey yazıyor hipp mama ile hazırlayın yazıyor onu pek anlamadım normal su ile hazırlanmıyor mu ?
17112020 Zeynebinannesiii bn hazirliyrm kimi gorduysem de hazirliyor…sanirim oyle tadi daha iyi oluyordur suya nazaran…