lidyahsn Bşr kaç gündür böyle gündüzleri uyumuyor artık kucağımda uyuyor biraz yatırdığım an açıyor gözlerini ağlıyor geceye kadar böyle devam ediyor. Sürekli böyle mi olacak artık 😳
Ogulcan lidyahsn canım 5 gün hiç uyumamışlığım var gerçekten sonra sihirli değnek 40 çıkınca herşey normal e döndü geceleri mışıl mışıl uyudu uyku düzeni oturdu çok şükür 9 aylığız hala aynı şekilde devam ediyor biraz daha sabret canım
Kubrakarahann lidyahsn ah aynı durumdayız 33 günlük ama gündüzleri asla yatağında yatmak istemiyor hep memede uyumak istiyor bıraktıgım an uyanıyor. Hep böylemi devam edecek bilmiyorum ama daha şimdiden tükendim artık😫 Kahvaltı bile yapmadan akşam ettiğimi bilirim seni cok iyi anlıyorum..
lidyahsn Ogulcan inşallah ya yemek yapmayı bırak yemeye fırsatım olmuyor hep kucakta bırakınca ağlıyor
KutayinAnnesiii Havalar sıcak banyo yaptırıp öyle yatırın benim oğlum da 1 aylıkken banyo yapmadan uyumuyor Du soğuk olmasına rağmen hergün duş aldırıyordum deneyin faydasını görürsünüz inşallah. Banyo yaptırıp emzirin sonra yatırmayı deneyin