minnakanne12 kızlar merhablar 4.5 aylık kızımın ağzında aft çıktı 2 tane kocaman mamasını içemiyor uykusunda besliyorum aftların geçmesi için karbonat haricinde ne yapabilirim.aftoral sprey kullanıyoruz bu arada
Kaganalis minnakanne12 cok gecmis olsun. Benimde oglumun bogazina yakin bi yerde cikti. Alerjik bebek zaten dedi ilac vermedi. Dis tozu var ya onu verdi mikroplarida kirar dedi. Karbonatli suyla silemiyorum da ben te bogazinin orda. Ellerini agzina cokmu sokuyor sizinkide. Bizimki elini sokmaktan oldu galiba tirnagi batti heralde
aslimutlu1 minnakanne12 benimde beyazlatıcı diş macunları da olan bir maddeye karşı alerji varmış ve hemen aft yaptı .tuzlu suyla bol bol sil. En temiz o kurtarıyor .bana ne ilaçlar verildi kurtulamadim.sonunda sabah akşam öğlen her dakkka agzma bol tuzlu suyla gargara yaptım .agzbi tuzlu su ile bez yardımıyla sil çok ağlar ama geçer inşallah.
UmitBusraAysima minnakanne12 mikostatin diye bi ilaç var damla şeklinde dokrorunuza danışarak kullanabilirsiniz. 1 veya 2 kullanımda hemen geçiriyor
minnakanne12 Kaganalis evet eller sürekli ağızda bizimkinin bizde alerjik bir bebeğiz galiba bundan dolayı oldu 🤦🏻♀️
Kaganalis Birde dis topu dedi ama eczanelerde bulamadim. Nette falan varmis🤷♀️koye geldik smdi de zaten alamadim
Kaganalis minnakanne12 o zaman mutlaka dogal biseyler lazim doktora goturun alerji durumunuza gore bisey verir o. Cok gecmis olsun