Hafisee Sabah 5 ten beri uyumuyo normal değil demi bu durum . Delircem emziriyorum uyuyo 5 dk sonra uyanıyo gene meme veriyorum
NefesMaviDeniz Hafisee Kaç aylık bebeğiniz? Onu rahatsız eden birşey olabilir mi ateşine filan baktınız mı soyundurun güzelce bi havalansın tüm vücudu..ılık bir duşa sokun çok iyi gelecektir sonrasında uykuya geçer inşallah
[silindi] Hafisee Her gün banyo yaptırın gündüz öğlen uykusu önemli öğlen güzel bir karnını doyuran sonra duş aldırın oynayın ve uyutun 2-3 saat uyur ☺️( denemiş)
Agg0207 Hafisee canm uyumasi gerekiyor evet ama benim kizimda oyleydi emme refleksi cok oldugu icin emzik deneyeblirsn birde seninle ten tenasi yapmak ister cok kizimi biray hep kucagimda uyutmustm inanki yatrinca kalkiyordu cok kucukmus daha
NefesMaviDeniz Hafisee Uyuması lazım tabiki henüz çok minik..göbeği düştüyse duşa sokun bebeği güzelce su onu rahatlatıp sakinleştirsin. Gazı olabilir masaj yapın güzel sakin bir müzik açın sizde sakin sakin konuşun hep onunla eminim iyi gelecektir.