Pnrnhr Aldığınız memnun olduğunuz oyun halısı var mı önerebileceğiniz? Piyanolu mu piyanosuz mu mantıklı? Eşim piyanalu alalım diyo ama bana küçük geldi onlar bense büyük olanlarından alalım diyorum kararsız kaldık. Fikir verecek olan???
Mehtaptvz Pnrnhr bende piyanolu olanlari cok begeniyordum ama bebek buyudukce yada dinmeye basladikca diyeyim yetersiz geliyor alanlari ben tny love tekmele oyna veya maymun adası gibi çeşitli olanlarini begeniyorum hemde dikdörtgen seklinde buyuk duruyorlar digerlerine göre
Mermaid Pnrnhr ben piyanolu aldim simdilik piyanun sesini kapatiyorum korkuyor cunku, belki onumzdeki aya korkmaz, ama piyanolu almak mantikli onlari daha cok severlermis
Aselinannesi25 Pnrnhr ben fisher price eğitici köpekçik ve arkadaşlarının jimnastik merkezi oyun halısını aldım hem oyuncağı çok hemde köpekçik konuşuyor şarkı söylüyor tvsiye ederim canım benim kızım severek oynuyo
Mermaid Burcu_d benim kizda 2aylik ama piyanonun sesinden korkup agliyor😂 sanirim biraz daha buyunce oynar ama oyuncaklari ve aynasiyla baya vakit geciriyor
alinmavi Pnrnhr benimki piyanosuz. benim icin de halinin buyuklugu daha onemliydi. memnunum 7 aylik olcak hala sigiyor icine kenarlari kapaliyken bile ki iri bir bebegim var.
Ayseagenurcngl alinmavi ilk mofix kullandım pişik yaptı sonra canbebe kullandım idrarı çok piş kokutuyor şimdi sleppye geçtim koku yönünden memnumum ama sürekli dışına çıkıyor bilemedim ne yapsam 😒
ikos58 Pnrnhr 2.5 aylıl oglum. Tıny love aldık. pıyano degıl ama ayagının gelebılecegı gıbı bır oyuncagı var vurdukca ses cıkıyor yada muzık calıyor. Baya buyuk. Cok sevdı ıcersınde gulucukler atarak oynuyor. Kumasıda naylon kaygan degıl baya arastırıp begenerek aldım cok da ıcıme sındı. E bebekte 290₺