Grlnl Kızlar normalde elimde yıkarım sütyenimi mak. Attım ve tek teli çıkmış sıkarken aşırı ses geldi zaten. Ve tel yok mak ne de çamaşırların içinde makinanın içine mi gitti acaba? Napıcam benn ya ayy makina bozulmasın hiç mak alamam 😂😂
Yesillimon Grlnl Büyük ihtimal makinanin icine girmistir sağ alt köşede acilan yeri varya orayi açıp alabilirsiniz😀
-erCansu- Grlnl benmkide kaçtı ve makinem bozuldu servisi çağırdım içinden tel çıkardı 😂 çok utanmistim
Melisa59 Grlnl makinenin ön kısmında sağ tarafta falan altta çevirmeli bir ufak çekmece oluyor onu sök onun içinde dir genelde oraya kaçıyor ben hep alıyorum 😅 sakın çıkar yoksa camasirlarini parçalar
Grlnl Yesillimon inmiş midir ben gidemez oraya kadar demiştim ama bakayım bi eğer içinde kaldıysam vay halime yeni mak alana kadar 😂😂 sütyenime de ayrı üzüldüm pahalıya almıştım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yesillimon Grlnl Gidiyor cnm annemin makina bozulmuştu,servisi geldi direk o filtre bölümünü açtı iki adet sütyen teli cikardi adam annemle ikimiz kipkirmizi olmustuk😂😂
Grlnl Yesillimon ayy ben servis çağırmadan hemen kendim alayım barii 😂 eşim dedi aslında şu gidere bakalım diye çok bilen ben oraya inmemiştir dedim ayy çok sağolun🌸
Rubab_Mommy Yesillimon ayy bu benim annemin başina gelmişti😂😂adam gostermiš abla buraya tel sıkışmış ondan calişmiyomuş diye.Annemde aaa o ne ki ?Nerden gitmiş oraya ?neyin teli falan demiş.Birden dank etmiş😂😂😂Kipkirmizi oldum yerin dibine girdim diye anlatir hep😂😂
Grlnl -erCansu- bende alayım ordan 😂 ayy bir ses geldi sıkarken ödüm kopuyor bir şeyim bozulacak diye her şey dünya para 🤦🏼♀️😂 teşekkürler
Grlnl Zehrayaz345 ya normalde mak. Atmam elimde yıkarım. Huy oldu bende hep böyle yaparız annem den kalan alışkanlık kirlilerin içinde gördüm aman atayım dedim 🤷🏼♀️
Han30 Grlnl aynısı bende olmuştu, inanılmaz ses yapmıştı sıkarken makine içindeki deliklere takılmıştı çektim almıştım kazanından. Bi arkadaş ta arka kısımda eşi bi yerri açmış öyle bulmuştu
MS-01 Grlnl benimde makinadan kazani çevirdikce ses geliyordu takir takir kazan sarktı diye düşünüp servis çağırdık meğerse içindeki deliklerin birine tel girmiş adam gelip çıkarıp atmıştı bozuldum bende baya 😂