Elzanesr Nasıl bi fikir cesaret edebilen var mı ?8 aylıklar biri götürsem diğerinde kalır aklım ikisini götürsem orda bakabilir miyim bilmiyorum 🤦♀️
ikizlerinannesi2985 Elzanesr biz de bi sonraki ay gideceğiz ikizlerle🤩 düzeltilmiş 8 kro.10 aylık olacaklar. çook heyecanlıyız🤩
Mom62636362 Elzanesr Bence ya ikisini de götürün, ya da ikisini de bırakın 😅 tekine bakan diğerine de bakar çünkü.. biz de inşallah ağustosta gidiyoruz tatile ☺️
Annisss Elzanesr yakın yerlere gidin 2 3 günlüğüne mesela İstanbul da iseniz erikliye gidebilirsiniz,
Aysecela Bakarsınız ya eşinize çok büyük görev düşüyor tabi benim de ikizlerim var 6 aylık tek bakıyorum ben nereye onlar oraya alıştı onlar da 😂😂
Fer4hh Bizde 5 aylığız durmadan rezervasyon yapmaya niyetlenip vazgeçiyorum iki çocukla tatilmi olur perişanmı oluruz kestiremiyorum bende cesaret edemedim
Elzanesr Mom62636362 inş gidip gelebiliriz aklımızı yitirmeden 😃🙏ne özenirdim tatile bebeğiyle gidenlere şimdi çok korkuyorum 😃karnıma ağrılar giriyo
Elzanesr Hum34 sallanma sorunumuz var beşik arıyorlar ikisi de 🤦♀️Anason çayı versem mi uykuda yok çünkü
Mom62636362 Elzanesr Her şeyin bir ilki vardırz ya illaki öyle tatil gibi bir tatil olmayacaktır, nihayetinde ebeveynliğin tatili olmaz ama olsun yani güzel şeyleri beraber yaşamak önemli olan 🥰🥰