Gizemgnsyagci Kız bebeğim w şeklinde oturuyor gelişimi için sorunmuş bunun yanında bu benim hoşuma hiç gitmiyor çok kötü gözüküyor nasıl önüne geçebilirim
antikoalababy Gizemgnsyagci hayır neden sorun olsun yeğenlerim öyle oturuyor 2 si de Aslan gibi delikanlı . Yani bebekler
selambensid Gizemgnsyagci c Gizemgnsyagci canım gelişimi için sorun olacak birşey değil o. Emeklemeye o oturuş pozisyonundan daha kolay geçtiği için yaptığı bir tercih endişe etme biraz oluruna bırak..
Egelim Gizemgnsyagci Evet uzmanlar önermiyor w oturuşunu, kızınıza her oturuşunda tekrar tekrar onun sağlığı açısından zararlı olduğunu anlatıp, kendini düzeltmesini isteyebilirsiniz. Zamanla bırakacaktır.
Gizemgnsyagci Egelim aynen bende soracağım gittiğimizde kas gelişimi filan sorun olmasından yana alışkanlık edip sürekli oturması hoşuma gitmiyor elbet kasları gelişir diye düşündüm
Melikemlk Gizemgnsyagci normal değil tabikide o oturuşu her gördüğünüzde düzeltin.. omurga kas vs gelişimi için zararlı.. en iyi oturma şekli bağdaş kurmakmış.. prof doktorumuz ile geçen ay görüşmüştüm bu konuyu bende.
selambensid Gizemgnsyagci güzel gözükmesin bebeğinin rahat etmesi ve kolay hareket etmesi ayrıca hareket kabiliyetini geliştirmek için bunu yapıyor olması bence gayet iyi