Leyla45 Kizim yarin 2 aylik olcak insallah, 120cc zor iciyoruz birkerede bunun sebebi ne olabilir kafama cok takiyorum kizimin kilosu 4kilo200 gram...
Durununannesi11 Leyla45 120cc fazla geliyodur belki benim kızım 3 ay 23 günlük 4 saate 120 ben veriyorum daha yeni 3saate 120 içmeye başladı
hlyeylul Leyla45 kilosunu 56 ya bölerseniz bir öğünde içebileceği miktar çıkıyor kutunun üzerindeki genelleme yapıyor bütün çocuklar aynı ölçüde yemeyebilir
Ayaniz Leyla45 benim bebegm 2 ay 20 günlük 90 cc iciyor. Bazen 60da bırakıyor neden üzülüyorsunuz onlar doyduklarını yada aç kaldıklarını kendi belirliyor zaten
MinikcivcivimDeniz Leyla45 ben 60 cc veriyodum 2.5 saati buluyodu bazen 1.5 saatte onun hareketlerine gore ayarla bemce bi anda icemiyodur cunku ben denemistim kusturmustu hep.
Durununannesi11 Leyla45 bi gecen ay az aldı 350 grm ozaman 90 cc veriyodum 120 e çıkardımm yani 3 ayşık kntrolümden snra 120 verdim doğum kilosu 3400 3 aylık kntrolde 6500 çıkmıştı
Leyla45 hlyeylul bende o kutuya gore hesapladigimda kizim az icmis oluyo Ac olsa aglar herhalde kafamda deli sorular ilk cocugum tecrubessizim ister istemez uzuluyorum diyorum ki acaba ben mi yapamiyorum😔
Leyla45 Ayaniz evet canim dogru soyluyorsun kizim kucuk dogdugu icin biraz uzuluyorum, yeterli icmiyo diye dusunuyom ama Ac olsa dedigin gibi aglar
Leyla45 MinikcivcivimDeniz oyle yapicam bu huyuda 3-4 gundur cikardi guzel iciyordu biraz oksuruyo acaba ondan mi istahi kesildi bilmiyorum
hlyeylul Leyla45 böyle düşünmeyin lütfen bebeğinizin sadece size ihtiyacı var ve siz iyi bir annesiniz ❤️ Hepimiz en başta deneyimsizdik .Mamayı içip bitirince ağlamıyorsa,çişli bez sayısı yeterliyse ve kilo alımı ayına göre iyiyse doyuyordur
MinikcivcivimDeniz Leyla45 benimiide oksuruyo ara ara pramature dogdu birde. Sordum doktora gunde 1 veya 2 defa oksurmesi kuru oksurukse sorun degildir demisti anne karnindan sonra buraya alisma surecinde hapsurma ve oksurukler olur
Leyla45 MinikcivcivimDeniz ben oksuruk icin doktora gitmistim canim balgamliydi cunku 3 gunluk antibiotik verdi gecti cok sukur ama istahi bundan kesildigini dusunuyorum