Senizinc Balkuzucuklarinannesi evet irin bile kapmış doktor sıktı cıkardı 😒 6bucuk aylıgız hala kızarık🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Balkuzucuklarinannesi Senizinc ayy bizimki biraz altı az bi şişlik kaldı az az akiyir ama tam inmedi bende skmak istemiyrm.
Ozgeoruc Tazeanne3434 2 temmuzda biz de olduk ama hiç belli değil izi. Sonradan mı belli oluyor acaba?
Senizinc Balkuzucuklarinannesi doktor kontrolünde sıkın bnce corona aşısı oldunuzmu ben emziriyorum fikir almk için soruyorum
Balkuzucuklarinannesi Senizinc yok daha olmadım doktora danışmam gerekiyormus kendiliginden akiyor sonra duruyir yine akiyir
Senizinc Balkuzucuklarinannesi bizm geçti sayılır artk verem aşı yeri doktor sıktıkdn sonra iyileşti baya
YusufHuzeyfe Balkuzucuklarinannesi 8ay 22gunluguz daha yeni gecti sayilir kabuklasma baya uzun sürdü bizim iyileşmesi ama ilk vurulduğunda belli olmamıştı aradan belki 1 ay geçtikten sonra falan belirginlesmeye basladi
YusufHuzeyfe Balkuzucuklarinannesi ebe asiyi vurduktan sonra kabuklasma ya da iltihap olabilir elleme kendiliğinden gececek dedi bende hiç dokunmadım şimdiye dek bi kaç kere kabuk bağlayıp düştü iltihaplı gibi de oldu ama hiç müdahale etmedim kendiliğinden geçti
Senizinc Balkuzucuklarinannesi bnde blmıodm ama cok şişti doktor noldu böyle bu kola dedi şükür geçti