Aslmackgz9292 Hanımlar şimdi acilden geldim doktor çocuğumda göbek fıtığı olduğunu hemen cerraha götürmem gerektiğini söyledi , nerdeyse 2 cm 3 cm yukarıda , korkuyorum cerrah ne yapabilir ki ☹️
bebisimbenm Aslmackgz9292 canim göbek fıtığı korkmana gerek yok dr götür ama bir cok bebekte görülüyor kendiliğinden geçiyor herhangi bir cerrahı mudahele yapılmıyo ama onun icin muhtemelen gaz ilacı verir mama kullanıyorsan ona dikkat et dicek falan. yeğenim den biliyorum insalah sizinde sıkıntısız gecer
busraerdi Aslmackgz9292 canım benim bebeğimde de göbek fıtıgı vardı bilmiyorsum tabi annem söyledi bende o neymiş diye doktora götürdüm ce doktorda söyledi göbek fıtığı diye yapılacak bşr sey yok 1 yaşa kadar gecer dedi. benim abimde de olmuş bebekken annem bir avuç kadar beze 1 tl sarmış ve bunu göbeğe koyup belini sarmış ( göbek içine gidecek para sarılı baskı yapıcak yanı ) yapmış ve gecmiş bir zmaan sonra. aynısını benim bebeğimede yaptık ve geçti . deneye bilirsin . hıı doktorada söyledim annem böyle yapmış bende yapsam sıkıntı olur mu dedim gülümsedi ve yapabilirsin tıp ta bir çaresi yok pek ama halk arasında yapılıyor ve işe yarıyor tabi dedi.
Handey Benim kızımda da var. Cerrah muayene etti şuan herhangi bir operasyona gerek yok 2 yaşına kadar geçer,ama daha fazla büyürse getir dedi.herhangi bi ağrı vs yapmıyomuş çocuca
inci1 Benim kızım da da vardı bayağı şişmişti patlayacak gibi duruyordu doktor yüzde 99 kendiliğinden geçer dedi şuan 3buçuk aylık geçmek üzere korkmayın🙏💐
Aslmackgz9292 Hala çocuğum ıkınıyor inanın içim gidiyor bayağı şiş oldu resmen kıyafetten belli oluyor madem bi tedavi yok neden kadın doktor beni hemen şimdi git sesi ki cerraha , içim çok huzursuz şu an annelik gerçekten o kadar zor ki nasıl inceliklerle üzüntülerle büyütüyoruz
Hilalakksn Benim bebeğimde de doğuştan vardı. Doktor 2 yaşına kadar kendiliğinden geçeceğini eğer geçmezse ameliyat olacağını söylemişti. 4 aylık olduğunda geçmişti. Zamanla düzelir inşallah korkmayın 🤲🏻