Buglemim__hifamm Hanimlar merhaba benim kizim 45 gunluk 5 gündür kaka yapamiyo artik cok zorlaniyo doktor film cekip libalaks lavman verdi ama cesaret edip kullanamadim kullanan var mi ya zeytinyagi vs herseyi icirdim denedim yapamiyo
Eylulhuma16 Buglemim__hifamm Bizde dun acile gittik hic susmadan bi saat agladi gazdn lavmn verdilr eve geldk hemen yaptk kakasni yapti uyudu 😔 okdr yoruldm ki Allah yardımcımız olsun
Aylingokce Kulak çöpü deneyin bence fitille aynı görevi görecek sonuçta fitilden daha etkili bence o aylarda bende bı kaç kez yaptım hemen yapıyor kakasını
Aylingokce Evet kulak çöpünun ucunu zeytinyağına batırıp. Yavaşça popsundan itin en az 4te biri girecek şekilde yavaş yavaş aşağı yukarı yapın kulak çöpüyle anında kakayi yapar
Aylingokce Buglemim__hifamm rica ederim deneyin mutlaka korkarak yapmanıza gerek yok bir şey olmuyor hemen sonuç alacaksınız inşallah
Mrl06 Buglemim__hifamm 10 gne kadar normal kabul ediliyor anne sütü alan bebeklerde. Bebeğinin poposunu kulak çöpüyle falan bence uyarma şu anda, çok önerilen birley değil. Karnına zeytinyağıyla masaj yap